Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
60 kez izlendi
Adana'nın yöresel tatlarından "Türlü Sarma" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Adana'nın yöresel tatlarından "Türlü Sarma" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER

YARIM KG DÖVME BUĞDAY

1 KG KABAK

1 KG DOMATES

YARIM KİLO TAZE FASULYE

250 GRAM KABAK YAPRAĞI

15-20 ADET KABAK ÇİÇEĞİ

1 ADET ORTA BOY SOĞAN

5-6 PARÇA KEMİKLİ ET

2,5 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI

1 ÇORBA KAŞIĞI MARGARİN

1 SU BARDAĞI SIVIYAĞ

YARIM DEMET MAYDANOZ

4-5 DAL NANE

LİMON

3-4 DİŞ SARIMSAK

TUZ, KARABİBER