Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
810 kez izlendi
Arabaşı Çorbası

Arabaşı Çorbası / Özel Klipler

Bizim Lezzetlerimiz programında bu hafta "Arabaşı Çorbası" yapıldı!   Hemen izle


Bizim Lezzetlerimiz programında bu hafta Patlıcan Orta yapıldı!
Bizim Lezzetlerimiz programında bu hafta Patlıcan Orta yapıldı!

Bizim Lezzetlerimiz programında bu hafta Patlıcan Orta yapıldı!

MALZEMELER

1,5 KG KUZU ETİ ÖN KOL (KEMİĞİ ÇIKARILMIŞ)
2 ADET SOĞAN
1 KG PATLICAN
3-4 BİBER
3-4 DOMATES
SALÇA
TUZ
2 KAŞIK YAĞ
2-3 DİŞ SARIMSAK

YAPILIŞI

ETİ BÜTÜN OLARAK ERİMİŞ YAĞDA HER İKİ TARAFINI KIZARTIP MÜHÜRLÜYORUZ. ÜZERİNE SICAK SU İLAVE EDİP 1 SAAT PİŞİRİYORUZ. PİŞEN ETİ TENCEREMİZİN ALTINA YERLEŞTİRİP ÜZERİNE ÖNCEDEN DOĞRANMIŞ PATLICANLARI, SOĞANI, BİBERİ DOMATESİ VE SARIMSAĞI İLAVE EDİYORUZ. SUYLA İNCELTİLMİŞ SALÇAYI DÖKÜYORUZ. ETİN SUYUNDAN DA İLAVE EDİP 1 SAAT PİŞİRİYORUZ.