Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
231 kez izlendi
Kayseri'nin yöresel tatlarından "Bazlama ve Sucuk İçi" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Kayseri'nin yöresel tatlarından "Bazlama ve Sucuk İçi" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER

SUCUK İÇİ İÇİN:

1 KG YAĞLI DANA KIYMA

KARIŞIK SUCUK BAHARATI

5-6 KAŞIK SIVIYAĞ

YARIM BAŞ SARIMSAK

TOZ KIRMIZIBİBER

TUZ

BAZLAMA İÇİN:

4 SU BARDAĞI UN

1.5 SU BARDAĞI ILIK SU

1.5 ÇAY KAŞIĞI KURU MAYA VEYA 1/4 PAKET YAŞ MAYA

1 ÇAY KAŞIĞI ŞEKER

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ