Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
340 kez izlendi
Dobo!

Dobo! / Özel Klipler

Mardin'in yöresel tatlarından "Dobo" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!   Hemen izle


Mardin'in yöresel tatlarından "Alluciye" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Mardin'in yöresel tatlarından "Alluciye" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

Mardin'in yöresel tatlarından "Alluciye" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!      

MALZEMELER ;
1 KİLO KUZU ETİ
2 ADET KURU SOĞAN
2 ÇORBA KAŞIĞI MARGARİN
750GR YEŞİL SOĞAN
4 DEMET MAYDANOZ
3 ADET KABAK
750 GR CAN ERİK
4 ADET LİMON
TUZ


YAPILIŞI ;
MARGARİNİ TENCEREDE ERİTİP ETİ KAVURUYORUZ. DİĞER TARAFTAN KURU SOĞANI VE YEŞİL SOĞANI DOĞRAYIP ETİN ÜZERİNE EKLİYORUZ. BİRAZ DÖNDÜRDÜKTEN SONRA KABAĞI , MAYDONOZU VE EN SON ERİĞİ ATARAK KISIK ATEŞTE KAYNAMAYA BIRAKIYORUZ. PİŞTİKTEN SONRA LİMONUMUZU EKLİYORUZ.