Tavuk Kapama
MALZEMELER
10 - 12 adet tavuk baget
1 adet soğan
2 adet defne yaprağı
Tuz
Tane karabiber
2 litre su
Pilav için;
2 yemek kaşığı tereyağı
1 adet soğan
3 su bardağı pirinç
Tuz
Karabiber
2 yemek kaşığı tereyağı
Fırın tepsisine eklemek için;
4 su bardağı tavuk suyu - tavukları haşladığınız sudan
Tavukların üzeri için;
1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
2 - 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!