Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
89 kez izlendi
Bursa'nın yöresel tatlarından "Sütlü Kestaneli Kadayıf Dolması" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Bursa'nın yöresel tatlarından "Sütlü Kestaneli Kadayıf Dolması" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER

300-400 GRAM AZ ŞEKERLİ KESTANE ŞEKERİ
YARIM KG ÇİĞ KADAYIF
BİR PAKET MARGARİN

ŞERBET İÇİN:

1 LİTRE SÜT
2.5 SU BARDAĞI ŞEKER

ÜZERİ İÇİN:

CEVİZ İÇİ
KAYMAK
TAHİN

PÜF NOKTASI: SÜTLÜ KESTANELİ KADAYIF DOLMASININ PÜF NOKTASI KADAYIFIN İYİ YAĞLANMASIDIR