Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
284 kez izlendi
Kitel Raha!

Kitel Raha! / Özel Klipler

Mardin'in yöresel tatlarından "Kitel Raha" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!   Hemen izle


Mardin'in yöresel tatlarından"Harire" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Mardin'in yöresel tatlarından"Harire" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

Mardin'in yöresel tatlarından"Harire" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!


MALZEMELER ;

2 SU BARDAĞI PEKMEZ
1 KİLO SÜT
3 ÇORBA KAŞIĞI NİŞASTA
1 SU BARDAĞI CEVİZ
YARIM SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 TATLI KAŞIĞI TOZ TARÇIN
1 TATLI KAŞIĞI TOZ YENİBAHAR
1 SU BARDAĞI SU

YAPILIŞI ;

KAYNAMIŞ SÜTÜMÜZE PEKMEZİ KARIŞTIRARAK EKLİYORUZ. SÜTÜN İÇİNDE ERİTTİĞİMİZ NİŞASTAŞIMIZI TENCEREMİZDEKİ KAYNAMIŞ SÜTÜMÜZE İLAVE EDİYORUZ.YENİ BAHAR VE TARÇINIMIZI EKLEYİP KARIŞTIRIYORUZ. EN SON CEVİZİMİ EKLEYİP BİRAZ PİŞİRDİKTEN SONRA SUNUM KAPLARINA KOYUYORUZ.