Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
310 kez izlendi
Bursa'nın yöresel tatlarından "Cevizli Lokum" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Bursa'nın yöresel tatlarından "Cevizli Lokum" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER

ALABİLDİĞİNE UN
YARIM BARDAK SIVI YAĞ
1 BARDAK ILIK SU
1 PAKET YAŞ MAYA
1 YUMURTA
1 YUMURTA SARISI
1 SU BARDAĞI SÜT
250 GRAM CEVİZ
1 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN
2 ÇAY KAŞIĞI TUZ

PÜF NOKTASI: CEVİZLİ LOKUMUN CEVİZİ BOL OLMALI. CEVİZ YERİNE HAŞHAŞ DA KULLANABİLİRSİNİZ