Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
0 kez izlendi
Arda'nın Mutfağı programının 268. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Bal Kabağı Helvası tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Bal Kabağı Helvası yapabilirsiniz.
Arda'nın Mutfağı programının 268. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Bal Kabağı Helvası tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Bal Kabağı Helvası yapabilirsiniz.

Bal Kabağı Helvası

MALZEMELER

Bal kabağı püresi için;
1 kilo bal kabağı
1 su bardağı toz şeker
1/2 su bardağı su
1 adet çubuk tarçın

Helva için;
2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı
1/2 su bardağı ayçiçek yağı
8 tepeleme yemek kaşığı un
1 su bardağı sıcak su

Üzeri için;
Tahin
Ceviz
Tarçın

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar