İl il gezilip birbirinden lezzetli yöresel tariflerin hazırlanacağı programın Konya durağında menüde kuru bamyanın haşlanıp etle birleşmesiyle ortaya çıkan sıcacık tarif: Bamya Çorbası; incecik hamurlar açıyoruz, ıspanaklı peynirli harçla dolduruyoruz: Kıvrım Böreği; ekmeklerin üzerine et suyu, yoğurt ve et dizimiyle meydana gelen geleneksel tarif: Konya Tiriti; kaymak, un ve pekmezin buluşması, damaklarda tat bırakan: Höşmerim var.
Ceyhun Fersoy’un samimi sunumuyla Bizim Lezzetlerimiz, Cumartesi günü saat 12.15’de Kanal D’de!
Bizim Lezzetlerimiz 17. Hafta Fragmanı / Fragmanlar
Bizim Lezzetlerimiz cumartesi günü Konya'da, pazar günü ise Adıyaman'da! Hemen izle