İl il gezilip birbirinden lezzetli yöresel tariflerin hazırlanacağı programın Sivas durağında menüde bulgur, mercimek, nohut ve fasulye birleşiminin dağ reyhanıyla tatlandırılmasıyla oluşan sıcacık "Ekşi Aşı Çorbası"; dinlenmiş hamuru incecik açıp cevizle doldurduktan sonra kurdele şekli verdiğimiz şerbetli lezzet: "Kurdele Tatlısı"; haşlanmış tavuk eti, minik hamurlar ve bol sarımsaklı salçalı sosun birleşimiyle nesilden nesile bir lezzet: "Gırniş"; bol yeşillikli, haşlanmış bulgurla hazırlanan ve haşlanmış lahana yapraklarıyla birlikte yenen "İç" var.
Ceyhun Fersoy’un samimi sunumuyla Bizim Lezzetlerimiz, Pazar günü saat 12.00’de Kanal D’de!
Bizim Lezzetlerimiz 14. Hafta Fragmanı / Fragmanlar
Bizim Lezzetlerimiz'in bu haftaki lezzet durağı cumartesi Konya, pazar günü ise Sivas! Hemen izle