Her bölümünde farklı şehirdeki muhteşem bir eve konuk olup yöresel yemeklerin tariflerini izleyeceğimiz programın Adıyaman durağında menüde; soğan, domates, biber ve peynirle ufalana yufkalardan hazırlanan köfteler: Pisik Umacı; mayalanmış hamura susam ve çörekotu ekliyoruz, fırında gevrek pişiriyoruz: Nefis Peksimet; yarma ve bulgurla yaprakları sarıyoruz, yoğurtlu sosla pişirip kavrulan soğanla süslüyoruz: Tevenk Sarması; irmikle pirinç ununun kavrulup meşhur Adıyaman peyniriyle buluşması: Peynir Helvası var.
Ceyhun Fersoy’un samimi sunumuyla Bizim Lezzetlerimiz, Pazar günü saat 12.15’de Kanal D’de!
Bizim Lezzetlerimiz 17. Hafta Fragmanı / Fragmanlar
Bizim Lezzetlerimiz cumartesi günü Konya'da, pazar günü ise Adıyaman'da! Hemen izle