Her bölümünde farklı şehirdeki muhteşem bir eve konuk olup yöresel yemeklerin tariflerini izleyeceğimiz programın Kayseri durağında menüde; Bulgur köfteleri, nohut, mercimek ve kuşbaşı etin birleşiminden oluşan protein deposu Kurşun Aşı Çorbası; nefis kokusu ile yumuşacık mayalı bazlama ve bol yağlı dana kıymayla baharatı karıştırıp kavurarak elde ettiğimiz Sucuk İçi; üzeri domates, limon ve maydonozla örtülen pastırma dilimlerinin yağlı kâğıtta fırına verilmesiyle ortaya çıkan Kâğıtta Pastırma; kayık şeklinde kapanıp sarımsaklı yoğurt ve salça sosuyla lezzetlenen Tepsi Mantısı var.
Ceyhun Fersoy’un samimi sunumuyla Bizim Lezzetlerimiz, Cumartesi günü saat 12.30’da Kanal D’de!
Bizim Lezzetlerimiz 12.Hafta Fragmanı / Fragmanlar
Bizim Lezzetlerimiz bu hafta cumartesi günü Kayseri'de, pazar günü ise Kahramanmaraş'ta! Hemen izle