Skip to main content
x 

Sağlıklı gıdalar ve yeni düşmanımız GDO, Genç Bakış'ta tartışılıyor!

Sağlıklı gıdalar ve yeni düşmanımız GDO, Genç Bakış'ta tartışılıyor!

Sağlıklı gıdalar ve yeni düşmanımız GDO, Genç Bakış'ta tartışılıyor!
Sağlıklı gıdalar ve yeni düşmanımız GDO, Genç Bakış'ta tartışılıyor!

Dünya gittikçe kalabalıklaşıyor, endüstri hız kazanıyor ve insanlık doğadan uzaklaşıyor. En büyük soru işaretleri ise gıdada. Yediklerimizin, içtiklerimizin nasıl üretildiği, içinde neler olduğu çok tartışılıyor...

Peki artık doğal gıdaya ulaşmak neden zor?
Genç yaşlarda görülen kanser vakalarının nedeni yediklerimiz, içtiklerimiz mi?
Restoranlarda, yemekhanelerde, okul kantinlerinde satılan ürünlerde neler var?Hangi ürünlerde GDO var?
İçtiğimiz sütlerde GDO kalıntıları var mı, varsa bu kalıntılar hücrelerimize neler yapıyor?
GDO'lu ürünleri kim denetliyor?
Karadeniz'in balıklarındaki tehlike ne?
Tavuklar artık neden çok çabuk pişiyor, neden eskisi gibi tat vermiyor?
Su içtiğimiz damacana bizi gerçekten yavaş yavaş kanser mi ediyor?
Domatesin çekirdiklerine ve tadına ne oldu?
Mevsimi dışında üretilen sebze ve meyveden illa şüphe mi etmek lazım?
Yoğurt hiç ekşimeden nasıl haftalarca dayanıyor?
Etini aldığımız hayvana verilen yem gerçekten bizi hasta mı ediyor?
Tarım ilacı kalıntıları sebze ve meyveden yıkayarak çıkıyor mu yoksa vücudumuza farkında olmadan zehir mi giriyor?
Endüstriyel tarım gerçekten dünyanın olmazsa olmazı mı?
Dünyadaki açlık sorunun sebebi yetersiz üretim mi, tüketimdeki dengesizlikler mi?
Endüstri küçük çiftçiyi öldürdü mü?

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Demirkol, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şeminur Topal, Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kavak ve  Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Erayman'ın konuk olduğu Abbas Güçlü ile Genç Bakış bu gece Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu'ndan canlı yayınla Kanal D'de!