Skip to main content
 
Yargı 93. Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Yargı dizisinin son 3 bölümü kanald.com.tr'den yayınlanmaktadır.

Yargı 93. Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen Ä°zle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Yargı 93. Bölüm

Yargı 93. Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

0 kez izlendi
Yargı'nın 12 Mayıs 2024 Pazar günü yayınlanan 93. Bölümünde Ilgaz'ın kayıp olması, baÅŸta Ceylin olmak üzere herkesi büyük kedere sürüklüyor!Â
Yargı'nın 12 Mayıs 2024 Pazar günü yayınlanan 93. Bölümünde Ilgaz'ın kayıp olması, baÅŸta Ceylin olmak üzere herkesi büyük kedere sürüklüyor!Â

Yargı'nın 12 Mayıs 2024 Pazar günü yayınlanan 93. Bölümünde Ilgaz'ın kayıp olması, baÅŸta Ceylin olmak üzere herkesi büyük kedere sürüklüyor! 

Ilgaz’ın, Yeliz’in peÅŸine kararlı düÅŸüÅŸü, çok hızlı bir ÅŸekilde onu bir tuzaÄŸa doÄŸru çekmektedir. Üstelik kurulan tezgahın hemen başında, kendisine has yöntemleri olduÄŸunu herkesin bildiÄŸi ama bir türlü ete kemiÄŸe büründüremedikleri bir psikopat durmaktadır.

Ilgaz’ın gün boyu attığı her adımının üzerinden tekrar ve tekrar pür dikkat geçen Ceylin’i çok sıkıntılı zamanlar beklemektedir. Evde Ilgaz’ı soran ve sürekli sayıklayan bir Mercan vardır üstelik…

DiÄŸer taraftan da duruÅŸma günü gelen Çınar için, içeriden çıkmasının anahtarı olan Dilan’ın bir an önce bulunması ve ifade için ikna edilmesi gerekmektedir.

Yekta ise, Bülent’ı kıskıvrak yakalama planında ters köÅŸe olmak üzeredir. Ä°yice köÅŸeye sıkışan ve artık hareket sırası kendisine geçen Yekta için tehlike çanları gürültüyle çalmaktadır.

Kendi planında kararlılıkla ilerleyen Osman, son hamlesi için uÄŸraşırken ÅŸiddetle duvara toslayacaktır.

Ilgaz, ölümünün nasıl olmasını istediÄŸini soran ve cevap isteyen katil ile burun burunadır. Adeta kendi ölümünün gözlerinin içine bakmaktadır. Sevdiklerinin yanında olmadığı bir dünyada her yanıt büyük bir manasızlık taşımaktadır. Seçimi onu hiç beklenmedik, sonu meçhul, herkesten uzak bir yolculuÄŸa çıkaracaktır.

Yargı, yeni bölümleriyle pazar akÅŸamları saat 20.00’de Kanal D'de!