Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.

Konuştukça 528. Bölüm / 12.09.2026


0 kez izlendi
Kanal D’nin, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Arzu Öztürk'ün yaptığı programı Konuştukça, yeni bölümüyle ekrana geldi.
Kanal D’nin, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Arzu Öztürk'ün yaptığı programı Konuştukça, yeni bölümüyle ekrana geldi.

Güzellik Uzmanı Ebru Gürpınar, güzellik merkezi seçerken dikkat edilmesi gerekenler, hizmet kalitesinde geri bildirimlerin önemi ve öne çıkan detayları anlattı.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Bahadır Gökçen, çocuklarda skolyoz belirtileri, erken teşhisin önemi, korse kullanımı ve ameliyat süreçlerine dair değerli bilgiler paylaştı.

Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Volkan Çetinkor, keratopigmentasyon yöntemiyle göz rengi değiştirme süreci, SMILE lazer teknolojisi ve kişiye özel akıllı mercek tedavileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Eğitimci Yener Bacaksız, merkezi sınavlara hazırlıkta kurs seçimleri, LGS ve YKS sistemindeki değişiklikler ile yeni eğitim ve işleyiş sistemleriyle ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Özlem Yıldız ve Arzu Öztürk’ün sunduğu Konuştukça, yeni bölümüyle cumartesi günü Kanal D’de!