Skip to main content
 

Kısmetse Olur 1 Şubat Çarşamba yeni bölümde neler oldu? 2 Şubat Perşembe fragmanı yayınlandı mı?

Kısmetse Olur 1 Şubat Çarşamba 2017’de yayınlanacak olan 346.Bölüm’de evin en gözde çifti olan Adnan ve Didem arasında aile krizi çıkıyor! Didem’le romantik yemekte tartışan Adnan, masayı terk ediyor! Didem ise gözyaşlarına boğuluyor! Kısmetse Olur son bölüm yayında! 347.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Kısmetse Olur 1 Şubat Çarşamba yeni bölümde neler oldu? 2 Şubat Perşembe fragmanı yayınlandı mı?
Kısmetse Olur 1 Şubat Çarşamba yeni bölümde neler oldu? 2 Şubat Perşembe fragmanı yayınlandı mı?

Kısmetse Olur 346. bölümde neler olacak? Romantik yemekler, çiftleri nasıl etkileyecek?
Didem ve Adnan arasında aile krizi büyüyor!
Haftanın bir günü çiftler için düzenlenen romantik yemekte bu hafta olayların ardı arkası kesilmiyor! Hemen hemen her romantik yemekte tartışan Adnan ve Didem çifti bu hafta da büyük bir kriz yaşıyor! Romantik yemek esnasında Didem’in aile konusunu açıyor ve ortam geriliyor! Tüm bu sorunların tek nedeni ise Adnan’ın Didem’e evlilik teklifi ederken ailesine danışmaması oluyor! Bu nedenle ailesiyle sorun yaşayan ve babasıyla bir süredir görüşmeyen Adnan, bu durumu Didem’e yansıtmaya başlıyor.

Kısmetse Olur 346. Bölüm fragmanında görünene göre Didem, etrafındakilerin sürekli aile konusu hakkında baskı yaptıklarını ve bu konuyu açıklığa kavuşturmak için tekrar konuyu Adnan’a sorarak gündeme getiriyor. Tüm sorular karşısında sessizliğini koruyan Adnan ise bir anda kalkıp masayı terk ediyor! Adnan’ın gitmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Didem, gözyaşlarına hakim olamıyor! Didem’in bu halini gören diğer adaylar ise onları barıştırmak için tekrar bir araya getiriyor. Peki bundan sonra ne olacak? Adnan’ın ailesi Didem konusunda ne tavır sergileyecek? Adnan, ailesi istemezse Didem’den ayrılacak mı? Didem’in ailesi bu konuda ne düşünüyor?

Adnan'ın Didem'e evlenme teklifi ettği günde neler yaşanmıştı? Hepsi bu galeride!

Adnan'ın Sürpriz Evlenme Teklifinden Kareler! / Foto Galeri

Kısmetse Olur'un en gözde çiftlerinden Adnan ve Didem, evlilik yolunda ilk adımlarını işte böyle attı...   Tüm resimler

Kısmetse Olur 2 Şubat Perşembe günü yayınlanacak olan 347. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Gözde’ye Ünal’dan ilk adım!
Öte yandan geçtiğimiz hafta damat adaylarından Berker’in evden diskalifiye edilmesiyle zor zamanlar geçiren Gözde’ye en büyük destek Ünal’dan geliyor! Romantik yemeğe çıkan Ünal ve Gözde arasında oldukça ılımlı bir sohbet geçiyor. Ünal, yemekte Berker’in aslında programda göründüğü gibi biri olmadığını, dışarda farklı bir karakterde olduğunu Gözde’ye anlatıyor. Yaşadığı hayal kırıklıkları Gözde’yi ağlatırken, Ünal onu tanıma yolunda nasıl bir adım atacak? Gözde’nin kalbindeki yarayı Ünal sarabilecek mi?

Kısmetse Olur son bölümü izlemek için TIKLAYIN!

Onur ve Aycan arasındaki buzlar eriyor!

Haftanın finalinden bu yana araları gergin olan Onur ve Aycan çifti de romantik yemekte sorunlarını masaya yatırıyor! Kavga anlarında birbirleriyle iletişim sorunu yaşayan ikili arasında romantik dakikalar yaşanıyor. Onur ve Aycan aşkı kaldığı yerden devam ediyor…

Kısmetse Olur heyecan ve merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!