Skip to main content
 

Kısmetse Olur 3 Şubat Cuma yeni bölümde büyük şok yaşanıyor!

Kısmetse Olur 3 Şubat Cuma 2017’de yayınlanacak olan 348.Bölüm'de; Adnan ve Didem için kara günler bitmek bilmiyor. Didem, evlilik yolunda olan bir çift için yapılacak en zor şeyi yapıyor ve yüzüğü çıkartıyor.

Kısmetse Olur 3 Şubat Cuma yeni bölümde büyük şok yaşanıyor!
Kısmetse Olur 3 Şubat Cuma yeni bölümde büyük şok yaşanıyor!

Kısmetse Olur 348.Bölüm Fragmanı'nda, Didem'in yüzüğünü çıkarttığını gören Adnan'ın içinde fırtınalar kopuyor. Didem ve Adnan arasındaki günlerdir süren aile krizi, iyice gün yüzüne çıkıyor ve bugünkü hamle ile bu ilişki büyük bir darbe alıyor.

Kısmetse Olur 348. Bölümde neler olacak?

Adnan'la olan ilişkisi evlilik teklifinden sonra sekteye uğrayan gelin adayı Didem, Adnan'ın ailesinden destek göremeyince gergin anlar geçirmişti. Adnan'ın da bu durumda bir şey yapmaması ve sessiz kalması üzerine evde zor zamanlar geçiren Didem, sonunda hiç kimsenin beklmeyeceği bir hamle yaptı! Adnan'ın evlenme teklifi ederken takmış olduğu alyansı parmağından çıkardı! Peki Didem'in bu hamlesinden sonra Adnan, ne yapacak? Didem, bu ilişkiyi sonlandırmaktan yana mı yoksa Adnan bu yüzük olayından sonra harekete geçip ailesini programa getirecek mi?

Nur ve Batuhan'dan bir sürpriz daha!
Kısmetse Olur'un ilk sezonunda tanışıp evlenen Nur ve Batuhan çifti yeni bir haberle konuk olarak eve geliyor. Aşklarının başladığı Kısmetse Olur'da daha önce de konuk olarak gelen çift bebek müjdesiyle herkesin yüzünü güldürmüştü. Bu defa ise ikinci bir mutluluk yaşatmak için gelmişlerdi. Nur ve Batuhan çifti, bebeklerinin cinsiyenin belli olduğunu ve ona koyacakları ismi kırmızıda odada açıklayacaklarını söyledi. Kısmetse Olur'da birlikte oldukları dönemde Adnan'la arası kötü olan Batuhan ve Nur, bu defa ondan gelen adımla aradaki buzları eritecek mi? Adnan, zamanında onların sevgisine inanmadığı için onlardan özür diledi....  Batuhan'ın evdeki damat adaylarına tavsiyeleri neler? Sürprizlerle dolu bir bölüm daha bugün 12.30'da Kanal D'de!

Kısmetse Olur heyecan ve merakla beklenen yeni bölümüyle bugün 12.30'da Kanal D'de!