Skip to main content
 

Hande Yener, kostümleri, dansları ve şovlarıyla geceye damga vurdu!

“Beyaz Show”a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin dev sesi Hande Yener, “Asla Vazgeçmem” dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, deneyimli teknik direktör Şota Arveladze, müthiş sahne performansıyla Yüksek Sadakat ve 44 yıldır herkesin derdine mektuplarla derman olmaya çalışan Güzin Abla’nın artık onun yerine yazan kızı Feyza Algan konuk oldu.

Hande Yener, kostümleri, dansları ve şovlarıyla geceye damga vurdu!
Hande Yener, kostümleri, dansları ve şovlarıyla geceye damga vurdu!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı ve 19 yıldır gönüllerde taht kuran talk-show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin dev sesi Hande Yener, “Asla Vazgeçmem” dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, deneyimli teknik direktör Şota Arveladze, müthiş sahne performansıyla Yüksek Sadakat ve 44 yıldır herkesin derdine mektuplarla derman olmaya çalışan Güzin Abla’nın artık onun yerine yazan kızı Feyza Algan konuk oldu.

Beyaz programa, kaybettiğimiz Büyük Usta Kayahan’ı anmak için hazırlanan görüntülerle ve hemen ardından Hande Yener ve tüm seyircilerle birlikte Kayahan’ın ‘Gözlerinin Hapsindeyim’ şarkısıyla başladı.

Her zaman izleyicilerini şaşırtan Beyaz Show, yine sürprizlerle doluydu.

Şota Arveladze’nin basın toplantılarında verdiği cevaplardan ve Tolgahan Sayışman’ın geçtiğimiz programa geldiğinde yaşadığı komik olaylardan oluşan görüntülerle hazırlanan VTR stüdyoda ve ekran başındaki herkesi güldürdü.

Beyaz Show - 3 Nisan 2015 Yayınından Kareler / Foto Galeri

“Beyaz Show”a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin dev sesi Hande Yener, “Asla Vazgeçmem” dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, deneyimli teknik direktör Şota Arveladze, müthiş sahne performansıyla Yüksek Sadakat ve 44 yıldır herkesin derdine mektuplarla derman olmaya çalışan Güzin Abla’nın artık onun yerine yazan kızı Feyza Algan konuk oldu.   Tüm resimler



Programın ilk sürprizi Beyaz’ın Türk televizyonlarının fenomen spor programına konuk olduğu ve Ertem Şener, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı ve Tolgahan Sayışman’ın da rol aldığı VTR oldu. Beyaz Futbol'a damga vuran anların canlandırıldığı skeç ekranları başındaki izleyicileri güldürürken, keyifli anlar yaşattı.

Beyaz ve Tolgahan Sayışman Beyaz Futbol'a katılırsa

Beyaz ve Tolgahan Sayışman Beyaz Futbol'a katılırsa / Özel Klipler

Beyaz ve Tolgahan Sayışman, Fenerbahçe ve Fenerbahçe'liliği konuşmaya çalıştı; fakat, Ahmet Çakr aldı sazı eline ne Beyaz'ı konuşturdu, ne de Tolgahan Sayışman'ı.. Ortaya karman çorman bir tartışma çıktı.. İşin içinden çıkamadılar.. Sinan Engin durumu kurtarmaya çalısa da nafile..   Hemen izle

Şota Arveladze maceraları ve anılarıyla herkesi güldürürken, konuştuğu Türkçe’yle de herkesin sempatisini kazandı.

Beyaz’ın ikinci sürprizi ise Hande Yener’e oldu. Hande Yener’in tüm müzik listelerine damga vuran son şarkısı ‘Sebastian’ı yeniden yorumlayan Beyaz, geceye damga vurdu. Hazırladığı kliple stüdyodaki ve ekran başındaki herkesi kırdı geçirdi.

Beyaz, Hande Yener'in Sebastiyan Klibine Sızdı

Beyaz, Hande Yener'in Sebastiyan Klibine Sızdı / Özel Klipler

Beyaz, bu sefer Hande Yener'in "Sebastiyan" klibine sızdı!.. Hande Yener'in köşkünde uşak olan Sebastiyan, verilen partilerden dolayı temizliğin ve yorgunluğun dibine vurmuştur.. Uşak Sebastiyan'ı Hande Yener'in elinden çektiği sıkıntılardan, Bülent Serttaş kurtarıyor!   Hemen izle

Hande Yener, Beyaz Show için hazırladığı kostümleri, dansları ve şovlarıyla adeta geceye damga vurdu.

04.04.2015 / Beyaz Show

04.04.2015 / Beyaz Show / Bölümler

“Beyaz Show”a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Hande Yener, sevilen oyuncu Tolgahan Sayışman, usta teknik direktör Şota Arveladze ve muhteşem sahne performansıyla Yüksek Sadakat konuk oldu.   Hemen izle



Programın son bölümünde ise Beyaz’ın konukları Feyza Algan ve eğlenceli şarkıların ismi Berksan oldu.

En büyük hayaliniz nedir?

En büyük hayaliniz nedir? / Haber

Beyaz Show, hayallerinizi gerçekleştirmeye devam ediyor!   Devamını oku