Skip to main content
 

Beyaz'a Doğum Günü Sürprizi!

Stüdyoya ellerindeki mini pastaların üstündeki mumlarla giren Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, doğum günü olan Beyaz’a yaptıkları bu sürprizle oldukça şaşırttı.

Beyaz'a Doğum Günü Sürprizi!
Beyaz'a Doğum Günü Sürprizi!

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Aşk Yeniden” dizisinin oyuncuları Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve pop müziğin yıldız ismi Murat Dalkılıç oldu. Murat Dalkılıç söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu.

Stüdyoya ellerindeki mini pastaların üstündeki mumlarla giren Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, doğum günü olan Beyaz’a yaptıkları bu sürprizle oldukça şaşırttı.

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'dan Beyaz'a Sürpriz!

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'dan Beyaz'a Sürpriz! / Özel Klipler

Stüdyoya ellerindeki mini pastaların üstündeki mumlarla giren Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, doğum günü olan Beyaz’a yaptıkları bu sürprizle oldukça şaşırttı.   Hemen izle



Programın giriş bölümünde Beyaz, hafta sonu YGS Sınavı’na girecek tüm öğrenciler için ‘Sınav Duası’ okuma hayali olan Neşet Umut Şimşek’in bu dileğini gerçekleştirdi. Aynı zamanda 2014 senesinin LYS ve YGS Sınavı Birincileri de programda kendine yer buldu.

Murat Dalkılıç Kafa Yerleştirme!

Murat Dalkılıç Kafa Yerleştirme! / Özel Klipler

Murat Dalkılıç Kafa Yerleştirme!   Hemen izle



Sonrasında ise sürpriz yapma sırası Beyaz’a geldi. Beyaz’ın Murat Dalkılıç için hazırladığı ‘Beleşçi Murat Dalkılıç’ ve ‘Murat Dalkılıç’ın Kucağında Taşıdıkları’ videoları sonrası hem stüdyodaki hem de ekran başındaki herkesi kahkahalara boğuldu.

Murat Dalkılıç'ın klibinde zorla oynatmak istediği ünlüler feryat etti!

Murat Dalkılıç'ın klibinde zorla oynatmak istediği ünlüler feryat etti! / Özel Klipler

Murat Dalkılıç'ın klibinde zorla oynatmak istediği ünlüler feryat etti!   Hemen izle



Herkesten gizli yaptığı sürprizle Beyaz’ın doğum gününü kutlamak için bir anda stüdyoya giren Linet’i gören herkes çok şaşırırken, Demet Akalın da Beyaz’ın doğum gününü telefon bağlantısı aracılığıyla kutladı.

Linet de Beyaz'ın doğum gününü unutmadı!

Linet de Beyaz'ın doğum gününü unutmadı! / Özel Klipler

Herkesten gizli yaptığı sürprizle Beyaz’ın doğum gününü kutlamak için bir anda stüdyoya giren Linet’i gören herkes çok şaşırırdı...   Hemen izle

“Kadına Şiddet”e dikkat çekmek amacıyla hazırladıkları “Cesaretin Var mı?” sosyal sorumluluk projesiyle herkesin tekrar düşünmesini sağlayan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri de Beyaz Show’daydı. Öğrenciler hem çektikleri kliple, hem de söyledikleriyle ekran başındaki herkesin takdirini topladılar.

Beyaz Show - 13 Mart 2015 tarihli yayından kareler / Foto Galeri

Murat Dalkılıç, Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy Bu Hafta "Beyaz Show"daydı! Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.   Tüm resimler

Programın son bölümünde Beyaz’ın stüdyoya davet ettiği “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün İlk Seyyar Satıcısı” Fikret Bara anlattıkları ve başından geçenlerle herkesi güldürdü.

13.03.2015 / Beyaz Show

13.03.2015 / Beyaz Show / Bölümler

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Aşk Yeniden” dizisinin oyuncuları Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve pop müziğin yıldız ismi Murat Dalkılıç oldu. Murat Dalkılıç söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu.   Hemen izle

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.