Skip to main content
 
Azize 5. Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Azize 5. Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen İzle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Azize 5. Bölüm

Azize 5. Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

1.163.749 kez izlendi
21 Aralık 2019 Cumartesi günü yayınlanan Azize'nin 5. Bölümünde Azize, Kartal'la gittiği dağ evinde gerçekleri ve ailesinin başına gelenleri Kartal'a itiraf edecek mi?
21 Aralık 2019 Cumartesi günü yayınlanan Azize'nin 5. Bölümünde Azize, Kartal'la gittiği dağ evinde gerçekleri ve ailesinin başına gelenleri Kartal'a itiraf edecek mi?

Azize, Alpanların evinde kalmaya çalışırken Balkan kendisini yaralayanın Azize olduğunu hatırlar. Ancak Azize, kardeşi için o evde kalmak zorundadır. Balkan, artık Azize için daha büyük bir tehlike haline gelir. Balkan'ın Alpanların başına geçmesi ise Kartal'la aralarındaki taht kavgasının başlamasına neden olur. Kartal, Balkan'ın Azize'ye zarar vermesinden korkarak onu alır ve bir dağ evine kaçırır. İkili bu evde baş başa olmanın verdiği huzuru yaşar. Kartal'ın Azize'ye hayatıyla ilgili merak ettiklerini sorması ise Azize'yi zorlar. 

Azize'nin Alpanlarda kalmakta ısrarcı olmasının nedenini soran Kartal, bunu öğrenmeden Azize'yi rahat bırakmayacaktır. Yiğit'in uyandığını öğrenen Azize soluğu kardeşinin yanında alır. Okan, Azize'nin güvende olduğundan emin olmak ister ve Kartal'ı bu konuda uyarır. Azize ise gerçekleri itiraf edip etmeme konusunda tereddüt ederken Kartal’a ne kadar güvendiğini fark eder. Kartal, hastanedeki boksörün Azize'nin kardeşi Yiğit olduğunu öğrenir. Azize'nin başına gelenlerden habersiz olan Kartal, gerçekleri öğrendiğinde Azize'yi korumaya devam edecek mi? Azize, ailesinin, kardeşinin başına gelenleri ve gerçekte isminin Azize değil de Melek olduğunu belki de yardım isteyebileceği tek kişi olan Kartal'a itiraf edebilecek mi?

Azize, yeni bölümüyle cumartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de!