Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
0 kez izlendi
Arda'nın Mutfağı programının 265. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Bal Kabaklı Tavuk Kapama tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Bal Kabaklı Tavuk Kapama yapabilirsiniz.
Arda'nın Mutfağı programının 265. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Bal Kabaklı Tavuk Kapama tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Bal Kabaklı Tavuk Kapama yapabilirsiniz.

Bal Kabaklı Tavuk Kapama

MALZEMELER

4 adet dikdörtgen milföy hamuru

Tavuk için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı
6 adet kemiksiz tavuk but
Tuz-Karabiber

Sebzeler için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet soğan
1 dilim bal kabağı
Tuz
Karabiber
Tarçın
Yenibahar
Zencefil
3/4 su bardağı portakal suyu

Üzeri için;
1 yumurtanın sarısı

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

 

Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar