Skip to main content
 
Zalim İstanbul 18. Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul 18. Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen İzle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Zalim İstanbul 18. Bölüm

Zalim İstanbul 18. Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

919.838 kez izlendi
11 Kasım 2019 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 18. Bölümünde Nedim, geçmişten intikam alabilmek için tekrar köşke dönüyor!
11 Kasım 2019 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 18. Bölümünde Nedim, geçmişten intikam alabilmek için tekrar köşke dönüyor!

Cemre ve Cenk'in düğün yemeğine Nedim damgasını vuruyor. Köşk halkı karşılarında ayakta duran ve konuşabilen bir Nedim gördüklerinde şokla karışık bir şaşkınlık yaşıyorlar. Özellikle Şeniz ve Cenk'in korku dolu bakışları bu şoku açıklayacak niteliktedir. Seher, Cemre ve Agah Bey, onun son halinden etkilenirler ve mutluluk duyarlar. Şaşkınlık biraz olsun dindikten sonra Nedim, Cemre ve Cenk'e mutluluklar diledikten sonra köşkten ayrılır. Onun gitmesiyle köşk çalkalanmaya başlar. Şeniz, kendisi için sonun yaklaştığını görür ve canına kıymak ister. Oğlu Cenk erken fark ederek onu hayata tekrar döndürür. Artık ikisi için bu yeni hayat çekilecek gibi değildir.

Nedim, kendisini zorlayarak geldiği köşkte yarattığı etkiden memnundur. Şeniz ve Cenk'in gözlerindeki korkuyu gördükten sonra planının işlerliği onaylanmış olur. Kendisine acı çektirenlerden intikam almak için yürüdüğü yoldaki kararlılığı artar. Bu uğurda ilk durak Ceren'dir. Köşke girişi yasak olan Ceren'i evinde ziyarete gider. Ceren, ilk önce Nedim'i tanıyamaz; fakat, tanıdıktan sonra hayalet görmüş gibi karşısında kalakalır.