Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
7.431 kez izlendi
Sahrap Soysal, konuğu Müşerref Gizerler ile Edirne usulü taze soğanlı kuzu kapama yapıyor! Taze soğanlı kuzu kapama için gerekli malzemeler; 1 kg kuzu kuşbaşı et, 2 demet taze soğan, 1 demet taze nane, 1 diş sarımsak, tuz, karabiber, tereyağı, 2 çorba kaşığı süzme yoğurt, 1 adet yumurtanın sarısı, 1 adet limonun suyu.
Sahrap Soysal, konuğu Müşerref Gizerler ile Edirne usulü taze soğanlı kuzu kapama yapıyor! Taze soğanlı kuzu kapama için gerekli malzemeler; 1 kg kuzu kuşbaşı et, 2 demet taze soğan, 1 demet taze nane, 1 diş sarımsak, tuz, karabiber, tereyağı, 2 çorba kaşığı süzme yoğurt, 1 adet yumurtanın sarısı, 1 adet limonun suyu.

Ekranların sevilen sunucusu Sahrap Soysal'la iftar sofralarınıza muhteşem öneriler bulabileceğiniz Sahrap'la İftar Sofrası, 12.00'de Kanal D'de!