Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
1.645 kez izlendi
Taze Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi

Taze Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi / Özel Klipler

Sahrap Soysal, konuğu Müşerref Gizerler ile Edirne usulü taze soğanlı kuzu kapama yapıyor! Taze soğanlı kuzu kapama için gerekli malzemeler; 1 kg kuzu kuşbaşı et, 2 demet taze soğan, 1 demet taze nane, 1 diş sarımsak, tuz, karabiber, tereyağı, 2 çorba kaşığı süzme yoğurt, 1 adet yumurtanın sarısı, 1 adet limonun suyu.   Hemen izle


Sahrap Soysal, konuğu Sibel Ezici ile Gaziantep usulü etli erik tavası yapıyor! Etli erik tavası için gerekli malzemeler; 500 gr kuzu kuşbaşı et, 500 gr erik, 500 gr taze sarımsak, 1 adet kuru soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, yarım yemek kaşığı biber salçası, 1 çay bardağı zeytinyağı, tuz ve karabiber.
Sahrap Soysal, konuğu Sibel Ezici ile Gaziantep usulü etli erik tavası yapıyor! Etli erik tavası için gerekli malzemeler; 500 gr kuzu kuşbaşı et, 500 gr erik, 500 gr taze sarımsak, 1 adet kuru soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, yarım yemek kaşığı biber salçası, 1 çay bardağı zeytinyağı, tuz ve karabiber.

Ekranların sevilen sunucusu Sahrap Soysal'la iftar sofralarınıza muhteşem öneriler bulabileceğiniz Sahrap'la İftar Sofrası, 12.00'de Kanal D'de!

Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar