Skip to main content
 

Pişir Yedir Kazan 13. Bölüm Özeti

Pişir Yedir Kazan’ın lezzet yarışında haftanın üçüncü gününün yarışanı Makedonya Göçmeni Gamze KURTULUŞ, "Sebzeli Bulgur Pilavı Eşliğinde Taç Pirzola" ve "Kıtır Ekmekli Çilekli Muhallebi" yapacak. Pişir Yedir Kazan hafta içi her gün saat 13.00’de Kanal D’de.

Pişir Yedir Kazan 13. Bölüm Özeti
Pişir Yedir Kazan 13. Bölüm Özeti

Pişir Yedir Kazan’ın lezzet yarışında haftanın üçüncü gününün yarışanı Makedonya Göçmeni Gamze KURTULUŞ. "Sebzeli Bulgur Pilavı Eşliğinde Taç Pirzola" ve "Kıtır Ekmekli Çilekli Muhallebi" yapacak olan Gamze Hanım’ın eti neden tartışma konusu olacak?

Rafet Şef et pişirme teknikleri ile ilgili hangi önemli bilgileri verecek? Et mühürlerken hangi kritik hatalar yapılır? Muhallebide en sık yapılan hatalar nelerdir?

Pişir Yedir Kazan 3. Hafta Genel Tanıtımı

Pişir Yedir Kazan 3. Hafta Genel Tanıtımı / Fragmanlar

Jüri koltuğunda, Türk ve dünya mutfağında harikalar yaratan Şef Rafet İnce, yemek yazarı ve yemek stilisti Nastassia Coşkunseven, Bolu’lu olduğu için yemek konusunda doğuştan uzman olan, Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Safiye Soyman’ın yer aldığı "Pişir, Yedir, Kazan" hafta içi hergün saat 13:00'de Kanal D’de!   Hemen izle

10 bin lira ödülü kazanırsa oğlunu sünnet ettirmek isteyen Gamze Hanım’ı hangi yarışmacının tavrı hüzünlendirdi? Hem yemek yaparım hem yarışırım, 10 bin liralık tabağı ben hazırlarım diyenlerin katıldığı Pişir Yedir Kazan hafta içi her gün saat 13.00’de Kanal D’de.