Skip to main content
x 

Elvan Koçak’tan çarpıcı iddia! "Örgüt sapasağlam ayakta"

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’nün kızlarını kaçırdığı iddiasıyla adeta bir savaş veren Elvan Koçak, Kanal D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına katıldı. Örgütle ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Koçak, “Adnan Oktar Örgütü sapasağlam ayakta.” dedi.Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’nün kızlarını kaçırdığı iddiasıyla adeta bir savaş veren Elvan Koçak, Kanal D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına katıldı. Örgütle ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Koçak, “Adnan Oktar Örgütü sapasağlam ayakta.” dedi.

Elvan Koçak’tan çarpıcı iddia! "Örgüt sapasağlam ayakta"
Elvan Koçak’tan çarpıcı iddia! "Örgüt sapasağlam ayakta"

Sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın yaptığı, Kanal D’nin sevilen programı “Neler Oluyor Hayatta”nın konuğu, Avusturya'da yaşayan ve iki kızının Türkiye'de Adnan Oktar tarafından alıkonulduğunu iddia eden Elvan Koçak oldu.
 
YILLAR SÜREN MÜCADELE

Yıllardır kızlarını örgütün elinden kurtarmak için mücadele verdiğini ifade eden Koçak, eski eşi, iki kızı ve oğlunun örgüt tarafından kandırıldığını söyledi. Koçak, kızlarını örgütün televizyon kanalında “Kedicik” olarak gördüğünde dünyasının başına yıkıldığını belirterek “Adnan Oktar Örgütü sapasağlam ayakta.” dedi.

Elvan Koçak’tan çarpıcı iddia! "Örgüt sapasağlam ayakta"


DAVALARLA UĞRAŞIYOR

Örgütün faaliyetlerine devam ettiğini kaydeden Koçak, kızlarının önce Hollanda’ya ardından Almanya’ya kaçırıldığını ileri sürdü. Koçak, kızlarını ve oğlunu geri almak için hukuk savaşı verdiğini ancak örgüt tarafından kendisine açılan onlarca davayla uğraşmak zorunda kaldığını belirtti.
 
İSTİSMAR İDDİASI

Koçak, kendisi gibi çocuklarını örgütün elinden kurtarmak isteyen birçok ailenin hukuki mücadeleye girmek vermek zorunda kaldığının altını çizerek örgütün elinde olan çocukların kendi ailelerine yönelik cinsel istismara uğradıkları iftirasında bulunarak dava açtıklarını ileri sürdü.