Skip to main content
 

Kısmetse Olur Haftanın Finali Yeni Gününde!

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelen “Kısmetse Olur”, haftanın finali ile artık pazar akşamları ekranda olacak.

Kısmetse Olur Haftanın Finali Yeni Gününde!
Kısmetse Olur Haftanın Finali Yeni Gününde!

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelirken artık haftanın 7 günü yayınlanacak. Cumartesi günü de yeni bölümüyle 23.30'da ekrana gelecek olan Kısmetse Olur, haftanın finali bölümüyle de artık her pazar 22.15'te ekranda olacak.

Aşkı arayan 8 erkek ve 8 kadın aday günün 12 saatini Kısmetse Olur evinde geçirecek. Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından birer kişi her hafta elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek… Böylece adayların Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmeyecek.

Gelin ve damat adayları bu programda hem aradıkları aşkı bulacak hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi olacak.

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak.

Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 22.15'te Kanal D'de!