Skip to main content
 

Kısmetse Olur 358. Bölüm'de Didem ve Adnan'dan romantik dakikalar!

Kısmetse Olur 14 Şubat Salı 2017'de yayınlanacak yeni bölüme, Didem ve Adnan'ın romantik anları, Ünal'ın Gözde'ye sürpriz hediyesi ve sevilen şarkıcı Alişan'ın şarkıları ve sohbeti ile eve renk katması oluyor.

Kısmetse Olur 358. Bölüm'de Didem ve Adnan'dan romantik dakikalar!
Kısmetse Olur 358. Bölüm'de Didem ve Adnan'dan romantik dakikalar!

Kısmetse Olur yeni bölümde Sevgililer Günü sürprizleri var. Didem ve Adnan'ın yaşadığı zor günler geride mi kalacak? Gözde, Ünal'dan beklemediği bir hediye alıyor. Yoksa Ünal, Gözde'ye evlenme mi teklif edecek? Gözde ve Ünal tanıma yoluna giriyorlar mı?

İşte, Kısmetse Olur yeni bölümden tüyolar bu yazıda!

Adnan, Farima ile dansa kalkıyor; Didem, sinirden köpürüyor!
Eve gelen yeni gelin adayları Sevgican ve Farima ile yakınlık kuran Adnan, Didem'in kıskançlık oklarına maruz kalıyor. Adnan, Sevgican ile Didem'i konuşuyor, Didem için dertleşiyor. Aynı evde bir gibiyken, şimdi iki yabancı olmanın ne kadar zor olduğundan bahsediyor. O sıralarda Didem'in göz hapsine maruz kalan ikili konuşmalarını bu şekilde sürdürüyorlar. Ardından, Farima ile konuşmaya başlayan Adnan, Farima'nın "Dans etsek şimdi kıyamet kopar burada" demesiyle, Adnan'dan beklenmeyen bir hamle geliyor ve Adnan, Farima'ya "Kaldırsana beni dansa" diyerek, ikili dansa kalkıyor. İşte ne oluyorsa ondan sonra oluyor. Didem, iki yeni gelin adayıyla yakından ilgilenen Adnan'a büyük bir çıkış yapıyor. Peki sonra ne oluyor? Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Didem ve Adnan'ın arasındaki çekim gücü herkes tarafından farkedilirken, ikilinin dans ettiği sahneleri görüyoruz. Didem ve Adnan ilişkisi ne yöne gidecek?

Ünal'dan Gözde'ye sürpriz hediye!
Ünal, herkesin önünde Gözde'ye bir hediye veriyor. Evdekiler, bu hediyeyi "evlilik teklifi"ne yorunca, Ünal'ın heyecanı daha da artıyor, Gözde'nin önünde titremeye başlıyor. Gözde'nin hiç beklemediği bu hediye ne? Ünal, Gözde'ye evlilik mi teklif ediyor?

Seda Akgül'den, Alişan'a Kısmetse Olur daveti!
Kısmetse Olur'da bugün Sevgililer Günü kutlanıyor. Bu özel günde, Alişan sürprizi gelin ve damat adaylarını çok mutlu ediyor. Alişan'ın şarkılarıyla dans eden adaylar, müzik sonrası mütevazı ve espirili bir kişiliği olan Alişan'la sohbet etmey başlıyorlar. Seda Akgül'ün evliliğe getirdiği laf, Alişan'ın bekar kalmaması yönünde ilerleyince, Seda Akgül Alişan'a Kısmetse Olur evini önererek, beklenmeyen bir teklifle Alişan'a ters köşe yapıyor.

Kısmetse Olur yeni bölümün ardından 359. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı? Sevgililer Günü'nde adaylar nasıl anlar yaşayacaklar?

Kısmetse Olur 358. bölümü ile Salı 12.30'da Kanal D'de!