Skip to main content
 

Kısmetse Olur 17 Şubat Yeni Bölümde Akın ve Tuğçe Yılmaz Kavgasında Şok Gelişme!

Kısmetse Olur 17 Şubat Cuma yayınlanacak olan yeni bölümde, Akın ve Tuğçe Yılmaz arasında herkesi şok eden büyük bir tartışma yaşanıyor ve Tuğçe gözyaşlarına boğuluyor! İkili arasında çıkan tartışma sonucu büyük bir yıkıma uğrayan Tuğçe, Akın'la olan ilişkisini sonlandıracak mı?

Kısmetse Olur 17 Şubat Yeni Bölümde Akın ve Tuğçe Yılmaz Kavgasında Şok Gelişme!
Kısmetse Olur 17 Şubat Yeni Bölümde Akın ve Tuğçe Yılmaz Kavgasında Şok Gelişme!

Hafta boyu hareketli geçen günlerin ardından, Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde, ortalık epeyce karışıyor!
Akın ve Tuğçe arasında esen soğuk rüzgarlar bugün de devam ediyor... Önceki gün Akın'ın babası, eve ziyareti sırasında Tuğçe'yle tanışma fırsatı bulup sohbet etmişti. Bu sohbet esnasında Tuğçe'nin oturuş şekli, evdeki diğer adaylar tarafından saygısızlık olarak eleştirilere maruz kalmıştı. Akın'ın babasına çok değer vermesi ve Tuğçe'nin onun karşısında bacak bacak üstüne atarak oturması son derece rahatsızlık vermişti. Bu konu üzerine tartışan çift, Tuğçe kendini ifade edemeyince daha da gerilmişti. Kısmetse Olur 17 Şubat yeni bölümde de Akın ve Tuğçe konuşmak üzere bir araya geliyor. Konuşma sırasında Akın'ın kendini dinlemediğini söyleyen Tuğçe Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu. Tuğçe duygularını "İnsan sevdiğine kıyamaz, ben ağlıyorum o hala bağırıyor" diyerek ifade etti.

Gözde'nin ailesi Ünal'ı istemiyor mu?
Kısmetse Olur'un bir dargın bir barışık çifti Ünal ve Gözde arasına da kara kedi girdi. Sevgililer Günü'nde tanıma yoluna giren ve o günden beri araları bir türlü düzelmeyen ikili arasında olanlar, akıllara başka sorular getirmeye başladı. Önceki gün kritiklerde Gözde, annesinin İstanbul'a geldiğini ancak programa gelmek istemediğini belirtmişti. Bunun üzerine evdeki diğer adaylar acaba Gözde'nin annesi Ünal'ı istemediği için mi gelmedi sorularını sormaya başladı! Gözde'ye ağır sözler söyledikten sonra özür dileyen Ünal, onun tarafından reddedilmişti ve gözyaşlarını tutamamıştı. Peki onların arasındaki esas sorun gerçekten Gözde'nin ailesi mi? Eğer böyle bir şey varsa Gözde ailesinin kararını dinleyecek mi? Ünal bu durumda ne yapacak?

Gökhan'dan muhteşem sürpriz!
Kısmetse Olur'un sürprizlerle dolu damat adayı Gökhan Sara, Sibel için muhteşem bir sürpriz hazırlıyor. Şuanda evin en mutlu çifti olan Gökhan ve Sibel arasındaki aşk bu sürprizle zirveye çıkıyor! Gökhan'ın sürprizi karşısında sevinç çığlıkları atan Sibel, mutluluktan deliye dönüyor. Peki herkesin dikkatini çeken bu sürpriz ne?

Adnan ve Didem aşkı yeniden!
Adnan ve Didem aşkında bzuların erimesiyle yeniden bir araya gelen çiftin romantik görüntüleri ekrana geliyor... Uzun zamandır ayrı kalan birbirini özleyen çift, bugün yayınlanacak yeni bölümde kırmızı oda da aşklarını tazeliyor!

Kısmetse Olur 17 Şubat Cuma yeni bölümüyle bugün 12.30'da Kanal D'de!