Skip to main content
 

28 Nisan Kısmetse Olur 416. Yeni Bölüm'de Onur ve Aycan'a Metin Şentürk sürprizi!

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 28 Nisan Cuma 416. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan'ın nişanına Metin Şentürk damga vuruyor! Şarkılarıyla evde duygusal anlar yaşatan Metin Şentürk sürprizinin ardından ise Nur ve Batu çifti eve gelerek, Onur ve Aycan'ın nişan yüzüklerini takıyor. Kısmetse Olur yeni bölümde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor.

28 Nisan Kısmetse Olur 416. Yeni Bölüm'de Onur ve Aycan'a Metin Şentürk sürprizi!
28 Nisan Kısmetse Olur 416. Yeni Bölüm'de Onur ve Aycan'a Metin Şentürk sürprizi!

Kısmetse Olur yeni bölümde sürprizlerle dolu bir gün daha yaşanıyor. Evin sevilen çifltlerinden Onur ve Aycan'ın için özel bir sürpriz hazırlanıyor ve çiftin nişan yüzükleri takılıyor. Kısmetse Olur evinde heyecanlı ve romantik dakikalar yaşanmaya başlıyor. Şarkılarıyla milyonların gönlüne taht kuran Metin Şentürk, Onur ve Aycan için eve geliyor. Söylediği romanitk şarkılarla çifti adeta mest ediyor. Seda Akgül'le birlikte eve gelen Şentürk, yaptığı esprilerle de herkesi eğlendirdi. Şentürk gelirken eli boş gelmeyip OnAy çiftine de bir sürpriz yapmıştı. Çıkan son şarkısı "Tek Yürek"i onlara armağan ettiğini ve düğünlerinde bu şarkının çalmasını istedi. 

Kısmetse Olur'da günün bir diğer sürprizi ise Onur ve Aycan'ın yüzüklerini takmaya gelen Nur ve Batu çifti oluyor. Uzun zaman sonra Nur'u karşısında gören Melis duygulanıyor. Geçen sezondan onlarla arası açık olan ve şimdi görünce bir anda eski günlerini hatırlayan Melis, Nur'dan özür diliyor. Önceki gün canlı yayınla eve bağlanan Nur ve Batu, evde en çok sevdikleri ve destekledikleri çiftin de Onur ve Aycan olduğunu söylemişti. Onları bu özel gününde yalnız bırakmak istemeyen ikili bir kere daha destek olduğunu göstermiş oldu. Onur ve Aycan'ın nişan yüzüklerini takan Batuhan, "Onları çok severekten, bunu kesip ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. 

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

Benzer İçerikler