Skip to main content
 

18 Mayıs Kısmetse Olur 425. Yeni Bölüm'de Melis ve İlkay Aşkında Beklenmedik Son!

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 425.Bölüm fragmanında, Melis ve İlkay aşkındaki sorunlar ikiliye ayrılık getiriyor. İstenmeyen gelin imajıyla adının anılmasından sıkılan Melis, bu durumun sonlanması için uğraşıyor ancak işler daha da sarpa sarıyor. Melis, ayrılık kararı aldığı İlkay'dan ağlayarak af diliyor!

18 Mayıs Kısmetse Olur 425. Yeni Bölüm'de Melis ve İlkay Aşkında Beklenmedik Son!
18 Mayıs Kısmetse Olur 425. Yeni Bölüm'de Melis ve İlkay Aşkında Beklenmedik Son!

Kısmetse Olur yeni bölümde, Melis ve İlkay arasında çıkan tartışma yeni bir boyuta daha ulaşıyor. Melis, günlerdir İlkay'ın ailesi konusunda yaşadığı durumdan sıkılarak ilkay'la ayrılık konuşması yapıyor. İlkay ise önceki gün aile buluşmasında yaşanan durumlardan dolayı Melis'ten özür diliyor. Teyzelerine ve ailesine arkasını dönerek gitmesinin yanlış olduğunu ve bu nedenden dolayı hatalı olduğunu kabul ediyor. İlkay'ın bu yaklaşımı karşısında ise Melis yine agresifleşerek istenmeyen gelin imajından artık kurtulmak istediğini ve bunu bir daha yaşamak istemediğini ısrarla söylüyor. İkili arasında geçen konuşma sonucu bir anda ipler geriliyor ve İlkay gelinler evini terk ederken tahtadan da isimlerini siliyor.

İlkay'ın isimleri silip gelinler evinden ayrılmasıyla Melis gözyaşlarına boğuluyor. Ayrılık kararı alan ikil arasında olanlar tüm adayları etkiliyor. Melis, İlkay'a olan sevgisinden dolayı onu kaybetmek istemediğini ve yeniden bir araya gelmek için arkadaşlarından yardım istiyor. Ağlayarak damatlar evinde soluğu alan Melis, İlkay'ın yanına giderek ondan özür diliyor ve sarılıyor. İlkay da gözyaşlarıyla ona sarılarak affediyor. İkilin duygusal anları herkesi derinden etkiliyor.

Peki Melis ve ilkay ilişkisinde yaşanan bu tutarsız davranışlar, ailelerinin tepkisine neden olacak mı? İlkay, Melis konusunda ailesini ikna edebilecek mi?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

Benzer İçerikler