Skip to main content
 

14 Nisan Cuma Kısmetse Olur 406. Yeni bölümde şok gelişme! Kemal'den ayrılan Melis İlkay'la yakınlaşıyor!

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 14 Nisan Cuma 406.Yeni Bölüm Fragmanında Kemal eve döner dönmez, Melis'in gazabına uğruyor. Melis Kemal'in sözlerinden sonra bir hışımla damatlar evini basıyor ve üzerine yürüyor! Peki Kemal'in hangi sözleri Melis'i çıldırttı? Melis, evde başka bir adayla aşk yaşayacak mı?

14 Nisan Cuma Kısmetse Olur 406. Yeni bölümde şok gelişme! Kemal'den ayrılan Melis İlkay'la yakınlaşıyor!
14 Nisan Cuma Kısmetse Olur 406. Yeni bölümde şok gelişme! Kemal'den ayrılan Melis İlkay'la yakınlaşıyor!

Kısmetse Olur bugün yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında tansiyon yükseliyor! Önceki gün Emre ile kavga edip geri dönmemek üzere evden ayrılan Kemal, eve dönüyor! Eve döner dönmez söylediği sözlerle ortalığı karıştıran Kemal, karşısında Melis'i buluyor. Kemal'in iddiları karşısında deliye dönen Melis soluğu damatlar evinde alıyor ve Kemal'in üzerine yürüyor. Kemal'le kavga eden Melis ayrılığı ilan edince de Kemal, "Benim için Melis yok artık. Bu evde bekar adaylar var, kime yöneliyorsa yönelsin" diyerek durumu kabulleniyor. Peki Melis'i bu denli çıldırtan asıl sebep ne? Kemal eve tamamen döndü mü yoksa ayrılacak mı? Kemal'in gidişinden sonra Melis evde başka bir adaya yönelecek mi?

Melis - İlkay yakınlaşması!
Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında bir detay daha dikkat çekiyor! Melis, İlkay'la dans ediyor. İlkay'la ettiği dansta gözlerini ondan ayırmayan Melis'in bu halleri herkesin aklına acaba İlkay ve Melis arasında aşk mı doğacak sorularını getiriyor. Gelinler evine döndükten sonra Kemal'in resimlerini yırtan Melis, bu evde ikisinden birinin artık olmaması gerektiğini de sözlerine ekliyor.

Kısmetse Olur'da yeni bir aşk mı doğuyor?
Önceki gün kırmızı odada Gamze'ye olan ilgisini itiraf eden Enes, onu tanımak istediğini söylüyor. Bir kaç gündür annesinin rahatsızlığı nedeniyle evde olmayan Gamze, bugün yeni bölümde Enes'le yan yana geliyor. Gelinler evine gelerek Gamze'yle konuşan ve onunla tanıma yoluna girmek istediğini belirten Enes, Gamze tarafından reddedilmiyor. Peki bundan sonra Enes ve Gamze arasında neler olacak? Gamze, ona şans verip finale az bir süre kala yeni bir ilişkiye başlayacak mı? Bu ilişki başlarsa evde dengeler değişecek mi?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

Benzer İçerikler