Skip to main content
 
Hıçkırık 44. Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Hıçkırık 44. Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen İzle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Bu bölümü blutv.com.tr’den reklamsız ve tek parça izleyebilirsiniz.
Hıçkırık 44. Bölüm

Hıçkırık 44. Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

20.568 kez izlendi
1 Mart 2018 Perşembe günü yayınlanan Hıçkırık dizisinin 44. yeni bölümünde Nalan ve Kenan, kına gecesinde mutlu anlar yaşıyorlar!
1 Mart 2018 Perşembe günü yayınlanan Hıçkırık dizisinin 44. yeni bölümünde Nalan ve Kenan, kına gecesinde mutlu anlar yaşıyorlar!

Kenan eve geldiğinde Nalan'ı yerde bayılmış olarak bulur. Telaşlanan Kenan nedenini anlamaya çalışır. Nalan, hastalığını gizleyerek günlük işlerin yorgunluğu olduğunu söyler. Nalan bu son bayılmadan dolayı tedirgindir. Kenan durumu Vesime'ye anlatır. Vesime, Nalan'ı alarak yeni bir doktora götürür. MR sonuçları çıkınca Nalan'ı şaşırtan bir durum ile karşılaşılır.

Nalan, Kenan'dan bir istekte bulunur. Nikah öncesi kına yakılması. Kenan hemen işe koyulur ve Vesime ile yeğenleri ile kına gecesi organize eder. Nalan çok mutludur. Eğlenceli geçen geceden sonra Nalan ve Kenan mutluluktan uçarlar.

İlhami, Kenan'ın peşine taktığı adamdan gelen bilgiler ışığında geçmiş ile ilgili sırrı ortaya çıkarabilecek bir adamla tanışır. Bu adamdaki bilgilerde Kenan'ın babası ve Azmi ile ilgili önemli bilgiler vardır.