USTA OYUNCU ERHAN YAZICIOĞLU: ÖLDÜĞÜMDE TÖREN YAPILMASIN
“MUTSUZLUKLAR YAŞADIM, NANKÖRLÜKLER GÖRDÜM”
“OYUNCULUĞU BENDEN ÖĞRENENLER SERVET KAZANIYOR!”
“BENİM BİR FİYATIM VAR, O FİYATIN ALTINDA OYNAMAM”
“SESİMİ GERİ KAZANABİLMEK İÇİN 9 EVİMİ SATTIM!”
Ekranların ve tiyatro sahnelerinin usta ismi Erhan Yazıcıoğlu, bu hafta Pazar Gezmesi’nde hayatının en bilinmeyen sayfalarını aralıyor. Asiye Acar’ın Bodrum’daki evine konuk olduğu duayen sanatçı defalarca nişan attığını, sağlık mücadelesini ve meslek hayatındaki kırgınlıklarını tüm samimiyetiyle anlatıyor.
Tam 11 kez nişan attığını söyleyen Yazıcıoğlu’nun anlattıkları şaşkınlık paylaşıyor. “Terk eden hiç ben olmadım, hep onlar beni terk etti, yüzüme nişan yüzükleri atıldı” diyen usta oyuncu, yıllarca evlilikten kaçmasının nedenini açıklarken, mutsuzluklar yaşadığını, nankörlükler gördüğünü de anlattı. Ve eşi Müge Hanım’la başlayan büyük aşkın çok romantik hikâyesini de paylaştı.
Programın en çarpıcı itiraflarından biri de sağlık mücadelesi oluyor. Sesini kaybettiği dönemi anlatan Erhan Yazıcıoğlu, “Tedavi olabilmek ve sesimi geri kazanabilmek için 9 ev sattım” sözleriyle herkesi derinden etkiliyor. Kanseri nasıl yendiğini ve hayata nasıl yeniden tutunduğunu da samimi ifadelerle anlatıyor.
Meslek hayatına dair sözleri ise çok konuşulacak. “Oyunculuğu benden öğrenenlerden birine 5 milyon veriliyorsa bana da onun yüzde 10’unu vermelisin” diyen Yazıcıoğlu, sektöre yönelik sitemini açıkça dile getiriyor. Kendisinin bir fiyatı olduğunu, o fiyatın altında oynamayacağını da belirtiyor.
Mutfaktaki hünerleriyle de şaşırtan usta sanatçı, “Dün 1 kilo kıymadan etli dolma sardım” diyerek enerjisi ve yaşam sevgisiyle hayran bırakıyor. Torunu Defne’ye olan sevgisi ve eşiyle kurduğu huzurlu hayat ise izleyenlerin yüreğine dokunuyor.
Finalde ise herkesin konuşacağı vasiyetini açıklıyor: “Eşime de söyledim, ben öldükten sonra ne tören ne de anma istiyorum. Beni iyi bir aile reisi ve iyi bir oyuncu olarak hatırlayın yeter.”
Aşk, gözyaşı, kahkaha, büyük mücadeleler ve çok konuşulacak itiraflar... Pazar Gezmesi, Erhan Yazıcıoğlu’nun Bodrum’daki evinden ekranlara damga vuracak çok özel bir bölümle izleyici karşısında olacak.
“Pazar Gezmesi”, Asiye Acar’ın sunumuyla pazar günü Kanal D’de.









