Skip to main content
 

Gelinim Mutfakta'ya Demet Akalın sürprizi!

Fatih Ürek'in sunumu ile ekranların sevilen yarışma programı olan Gelinim Mutfakta'nın Çarşamba günü tanıtımında Demet Akalın sürprizi hem yarışmacıları hem ekran başındakileri şaşırttı! Demet Akalın, Gelinim Mutfakta'ya kaynanası ile katılacağını söyleyerek kime meydan okudu?

Gelinim Mutfakta'ya Demet Akalın sürprizi!
Gelinim Mutfakta'ya Demet Akalın sürprizi!

Gelinlerin kıyasıya yemek mücadelesi verdiği, kaynanaların da gelinleri oyladığı yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın 4 Nisan Çarşamba günü sürpriz bir konuğu var. Müzik dünyasının sevilen ismi Demet Akalın, koca bir tepsi ile sete giriyor ve söyledikleri ile herkesi şaşırtıyor!

Demet Akalın, Gelinim Mutfakta'ya katılacak mı?

Demet Akalın, Gelinim Mutfakta 4 Nisan Çarşamba tanıtımında "kaynanamla ben de katılacağız" sözü ile yarışmacı gelinlere meydan mı okuyor? Demet Akalın, Gelinim Mutfakta setine tepsi ile ne getiriyor?

Demet Akalın'dan, Gelinim Mutfakta programına büyük sürpriz!

Demet Akalın'dan, Gelinim Mutfakta programına büyük sürpriz! / Özel Klipler

Gelinim Mutfakta 18. Bölümde Demet Akalın'ın sürpriz ziyareti, başta Fatih Ürek olmak üzere yarışmacıları çok mutlu etti!   Hemen izle

İşte o gün sette yaşananlar:

Demet Akalın’dan, Fatih Ürek’e Büyük Sürpriz!

Demet Akalın’dan, Fatih Ürek’e Büyük Sürpriz! / Özel Klipler

Demet Akalın, Fatih Ürek’in doğum günü dolayısıyla baklavasını kaptığı gibi soluğu Gelinim Mutfakta’nın çekimlerinde aldı!   Hemen izle