Skip to main content
 

KANAL D'DEN BOL SÜRPRİZLİ YILBAŞI!

Kanal D’nin Pazar akşamlarına damga vuran programı Çok Güzel Hareketler 2, çok renkli konuklarıyla yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyici ile buluşacak.

KANAL D'DEN BOL SÜRPRİZLİ YILBAŞI!
KANAL D'DEN BOL SÜRPRİZLİ YILBAŞI!

“ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 YILBAŞI ÖZEL”İN BİRBİRİNDEN RENKLİ KONUKLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 1 ve ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 İLK KEZ BİRARADA

AYNI SAHNEDE…

Kanal D’nin Pazar akşamlarına damga vuran programı Çok Güzel Hareketler 2, çok renkli konuklarıyla yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyici ile buluşacak. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2”, 31 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00’de ekrana gelecek.

Eser Yenenler’in sunduğu özel bölümde, Hülya Avşar, Kibariye, Cengiz Kurtoğlu, Koray Avcı, Hande Subaşı, Çok Güzel Hareketler 1 ekibi, Emircan İğrek, Ege Kökenli, Anadolu Ateşi ve Çok Güzel Hareketler 2 ekibi sahne alacak. Yılmaz Erdoğan ise genel sanat yönetmenliğini yaptığı programda BKM Oratoryosu’nu yönettiği bölüm ile izleyici karşısına çıkacak.

“Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel” bölümü ve canlı yayında Milli Piyango Büyük İkramiye Çekilişi, 31 Aralık Perşembe akşamı Kanal D’de...

Geceye katılan ünlü isimler Çok Güzel Hareketler 2 ekibiyle birlikte şu skeçlerde oynayacak:

ÇGH-X: ÇGH Star Yarışma programının birbirinden ünlü jürileri yarışmacıları değerlendirir. Yarışmanın sonunda giren sürpriz konuk Kibariye şarkıları ile herkesi eğlendirir.

AÇIN KAPIYI 18: Bülent Emrah Parlak, tabutçu Recep karakteri ile Nejdet’i eve getirir. Evde durumlar karışıkken Faruk gelinlik provasına gitmeyince Melek, Farukların evine gider. Melek’in anne ve babası gelince işler iyice karışır.

HIYARLI BABA FETÜS: Faruk babası için endişelenir ve onu bir uzmana götürmeyi tavsiye eder. Kazım kabul eder ve giderler. Kazım’ın uzmana anlattıkları şaşkınlık yaratır.

DİLLİ BEBEK 10: Bebeklerimizin ailesi yılbaşı için dışarı çıkacaktır. Bebeklere Baran bakacaktır. Ailelerin evden çıkması üzerine Baran, eve kız arkadaşını çağırır. Kızın gelip bu kadar çok bebeği görmesi üzerine şaşkınlık yaşar. Cihan’ın kardeşinin Hülya Avşar ile gelmesi üzerine bebeklerimiz Hülya hanıma hayran kalır.

ERKEK YURDU 7: Yasin yılbaşını başkaları ile kutlayıp bunu sosyal medyada paylaşınca tescilli güzel kız arkadaşı Hande Subaşı, bir anda yurda gelir ve ortam gerilir.

HAYALİ BİLE GÜZELDİ: Ev ahalisi yılbaşı bileti almış ve çıkınca ne yapacakları konusunda hayal kurmaktadır. İkramiye ailemize çıkmayınca ailemizi neşelendirmek Emircan İğrek’e düşer.

KIZ RULETİ YILBAŞI: Murat, Bora, Ozan ve Taci, yılbaşı için Uludağ’a gitmiştir. Yılbaşına yalnız girmemek için kızlar ile tanışmaya çalışırlar. Ama yine gecenin sonunda yalnız kalırlar. Gittikleri mekanda Koray Avcı ile eğlenirler.

BKM ORATORYO: Tüm ÇGH2, ÇGH1 ve altyapı oyuncuları aynı sahnede toplanır. Koromuzun şarkıları herkesi çok eğlendirecektir.

Benzer İçerikler