Skip to main content
 

Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen "Dilli Bebek" skecinin serisi!

Çok Güzel Hareketler 2'nin Dilli Bebek skeçlerinin tamamı burada! Çok Güzel Hareketler 2 Dilli Bebek Hamza'nın komik anları izleyiciler tarafından oldukça sevilirken Dilli Bebek skeçlerinin tamamı izlenmeye devam ediyor. Evliya'nın da Dilli Bebek skecinde yer alması herkesi kahkahaya boğdu. ÇGH2 izleyicilerinin en sevdiği skeçlerden biri olan Dilli Bebek skeçlerinin hepsini nereden izleyebilirim? merak edilirken son bölüme kadar toplamda 9 skeçten oluşan Dilli Bebek serisinin tamamını sizin için burada!

Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen "Dilli Bebek" skecinin serisi!
Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen "Dilli Bebek" skecinin serisi!

Sizin de ah şu bebeklerin bir dili olsa da konuşsa dediğiniz olmuyor mu? "Dilli bebek" skecinde izleyiciler bol bol kahkaha attı.

Dilli Bebek

Dilli Bebek 2

Parkta buluşan anneler, çocukları oyun oynarken sohbet eder. Çocukların da kendi aralarında kurdukları bir dil vardır ama anneler bunu kesinlikle çözemez.

Dilli Bebek 3

Anneannelerine bırakılan bebeklerin tek isteği parkta doya doya oynamaktır. Bunun için önlerindeki en büyük engel yine anneanneleridir.

Dilli Bebek 4

Dilli Bebekler’in kahkahalarla izlenecek sünnet macerası seyirciyi doyasıya güldürdü. BKM Mutfak oyuncularının oynadığı bir devam skeci olan "Dilli bebek 4" skeci karşınızda!

Dilli Bebek 5

Bir devam skeci olan "Dilli bebek" skecinde kardeşi olmasını kabullenemeyen Çınar’ın komik mücadelesi yine herkesi çok güldürdü. 

Dilli Bebek 6

En komik skeçlerinden biri olan "Dilli bebek 6"da dört baba ve onlara emanet edilen dört küçük çocuğun başından geçen maceralar sizleri fazlasıyla eğlendirdi.

Dilli Bebek 7

Dilli Bebek 7'de, bebekler kreşe başlıyor ve ortalık hiç olmadığı kadar karışıyor.

Dilli Bebek 8 - Yılbaşı Özel

Dilli Bebek’te bebeklerini alışveriş merkezindeki emekleme yarışına sokan aileler heyecanlıdır. Ayşegül’ün dadısı olarak Gülben Ergen’i gören aileleri büyük bir eğlence yaşattı.

Dilli Bebek 9

Bebeklerini bırakıp video çekme furyasına katılan anneler çok eğlenir.