Skip to main content
 

Camdaki Kız 17. Bölümüyle yine zirvede yer aldı!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıl-dığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan bölümü seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu.

Camdaki Kız 17. Bölümüyle yine zirvede yer aldı!
Camdaki Kız 17. Bölümüyle yine zirvede yer aldı!

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 17’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,38 reyting % 21,55 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,04 reyting %27,77 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 9,92 reyting % 24,49 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.

Camdaki Kız 17. Bölüm - 17.Bölüm full izle

Camdaki Kız 17. Bölüm - 17.Bölüm full izle / Bölümler

Camdaki Kızı dizi 17. Bölümde, Sedat ve Cana'nın görüntülerinin yayınlanmasının ardından Koroğlu konağında büyük kaos yaşanıyor! 28 Ekim Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kızı yeni bölümde neler oldu? Camdaki Kız son bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Camdaki Kız 17. Bölümüyle yeni bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız 17. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Sedat'ın şirketin başına geçme hayali suya mı düşecek? Camdaki kız full bölümleriyle Kanal D'de!   Hemen izle

Rafet, son sözünü söyledi…

Camdaki Kız’ın yeni bölümünde Hayri, Sedat ve Cana’nın videosunun izlenmesini engelleyerek geceyi kurtardı. Videonun yayınlanması konusunda suçu Selen ve Muzo’ya atan Sedat, Cana’nın da kendisinden ayrılmasıyla tüm umudunu şirketin başına geçebilme ihtimaline bağladı. Tüm gerçekleri öğrenen Rafet ise, çocuklarıyla yüzleşerek şirketle ilgili kararını onlara açıkladı. Bu sırada Feride, Nalan ve Sedat’ın evliliklerini kurtarmak için farklı yollara başvurmaya başladı.

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Engin Şenkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şeri-foğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler rol alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Camdaki Kız yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı Kanal D’de….

Oyuncular

Engin Şenkan

Engin Şenkan

Cavit
Tamer Levent

Tamer Levent

Rafet
Devrim Yakut

Devrim Yakut

Gülcihan
Merve Polat

Merve Polat

Billur
Feri Baycu Güler

Feri Baycu Güler

Döndü
Hamza Yazıcı

Hamza Yazıcı

Tako
Nihal Menzil

Nihal Menzil

Hafize
Tuğrul Tülek

Tuğrul Tülek

Levent
Feyyaz Şerifoğlu

Feyyaz Şerifoğlu

Sedat
Enis Arıkan

Enis Arıkan

Muzo
Selma Ergeç

Selma Ergeç

Selen
 Cihangir Ceyhan

Cihangir Ceyhan

Hayri