Kanal D’nin, sunuculuğunu Ceyhun Fersoy’un yaptığı, her Cumartesi ve Pazar ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı “Bizim Lezzetlerimiz”in bugünkü durağı Edirne.
İl il gezilip birbirinden lezzetli yöresel tariflerin hazırlanacağı programın Edirne durağında koyun gerdanının haşlanıp didiklenmesi, yumurta ve limonla terbiye edilip içleri ısıtan çorbaya dönüşümü: Gerdan Çorbası; et, havuç, soğan birleşiminin üzerinde ıspanaklı beşamel sos ve kaşar rendesi ile fırınlanan Nevi-Değer; nohut ve satır kıymanın kavrulup hamur içine doldurulması ve taç şeklini almasıyla oluşan pulbiberli sosuyla Sanat-ı Mantı; pekmez, su karışımının ceviz ve antep fıstığı ile süslendiği Pekmez Peltesi var.
Ceyhun Fersoy’un samimi sunumuyla Bizim Lezzetlerimiz, Cumartesi günü saat 09:00’da Kanal D’de!
Bizim Lezzetlerimiz 13.Hafta Fragmanı / Fragmanlar
Bizim Lezzetlerimiz bu hafta cumartesi günü Edirne'de, pazar günü ise Malatya'da lezzet yolculuğuna çıkıyor. Hemen izle