Skip to main content
 

Mustafa Ceceli, şarkılarla herkesi mest etti!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin en iyi seslerinden Mustafa Ceceli, önümüzdeki hafta gösterime girecek “Acı Tatlı Ekşi” filmi ile sevilen oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, efsane milli futbolcu Tümer Metin konuk oldu.

Mustafa Ceceli, şarkılarla herkesi mest etti!
Mustafa Ceceli, şarkılarla herkesi mest etti!

Sosyal medyada ünlenen fenomen mandalinacı Veysel Mutlu’yla birlikte stüdyoya giren Beyaz herkesi şaşırttı. Kendisini ünlü yapan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısını söyleyince stüdyoda adeta yer yerinden oynadı.

Türk Müziği’nin en iyi seslerinden ve en iyi aranjörlerinden biri olan Mustafa Ceceli, gece boyunca söylediği birbirinden güzel şarkılarla herkesi mest etti.

Gecenin sürprizi ise Murat Dalkılıç’tı. Yakın arkadaşları Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci’yi ekranda gören Dalkılıç, yayına telefonla bağlanarak herkesi şaşırttı.

Türk futbolunun efsane isimlerinden biri Tümer Metin, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’le eşleşmesini yorumladı. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde çok üst bir noktaya ulaştığını ama Bayern’in de çok zor bir rakip olduğunu belirten Tümer Metin, Beşiktaşlı futbolcuların bu eşleşmede en iyi şekilde mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Gösterime yeni girecek “Acı Tatlı Ekşi” filminin konusu ‘aşk’ olunca, Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’a da aşk konuşmak düştü.

Özge Özpirinçci’nin ‘Kadın’ dizisinde sürekli ağlamasına takan Beyaz, hazırladığı VTR ile herkesi kahkaha krizine soktu.

Mustafa Ceceli’nin hocasıyla boks yaptığı dakikalar stüdyoda kahkaha tufanı kopardı.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma 23:45’te Kanal D'de olmaya devam edecek...