Skip to main content
 

Jean-Claude Van Damme, anlattıklarıyla herkesi kendine kitledi!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; dövüş sanatlarının usta ismi dünyaca ünlü aktör Jean-Claude Van Damme, Siyah İnci dizisiyle ekranda boy gösteren Tolgahan Sayışman, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden Hande Erçel, pop müziğin sevilen ismi Gökçe, Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı oyuncuları Gigi Datome ve Melih Mahmutoğlu oldu.

Jean-Claude Van Damme, anlattıklarıyla herkesi kendine kitledi!
Jean-Claude Van Damme, anlattıklarıyla herkesi kendine kitledi!

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahaneydi. 

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine fenomen mandalinacı Veysel Mutlu’yla birlikte stüdyoya giren Beyaz tüm stüdyoyu coşturdu. Ayrıca Beyaz’ın Veysel Mutlu’ya bir de sürprizi vardı. Beyaz, fenomen mandalinacıya albüm yapmak isteyen ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı’nın mesajını kendisine iletince stüdyoda alkış tufanı koptu.

Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının geçtiğimiz sezon Euroleague Kupası kazanan oyuncuları Gigi Datome ve Melih Mahmutoğlu programdaki sempatiklikleri ve anlattıkları hikayelerle herkesin takdirini kazandı.

Gökçe yakın zamanda çıkardığı ve klibinde birçok ünlüyle rol aldığı “Artist” adlı şarkıyla stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi coşturdu.

Gecenin en büyük bombası ise dünyaca ünlü aktör Jean-Claude Van Damme’dı. Seyirciler dünyaca ünlü aktörün söylediği her şeyi pür dikkat dinlediler.

Başka bir sürpriz ise Beyaz’dan Jean-Claude Van Damme’a geldi. ‘Kickboxer’ filmindeki ünlü dans sahnesini Türkçe şarkılara uyarlayan Beyaz, Van Damme’ı ve stüdyodaki herkesi kahkaha krizine soktu.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...