Skip to main content
 

Dijital İllüzyonist Zach King geceye damga vurdu!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Demet Akalın, ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, dünyaca ünlü “Dijital İllüzyonist” ve Youtuber Zach King ve ünlü spor spikeri Seyhan Şaşko konuk oldu.

Dijital İllüzyonist Zach King geceye damga vurdu!
Dijital İllüzyonist Zach King geceye damga vurdu!

Demet Akalın, giriş bölümünde Ömer Topçu ile beraber seslendirdiği son hiti ‘Oh Olsun’ ile programa bomba gibi bir başlangıç yapmış oldu.

Youtube'a yüklediği illüzyon videoları ile dünya çapında popüler hale gelen ünlü Youtuber Zach King, çektiği videolar, sempatikliği ve de anlattıkları ile gece boyu ilgi odağı oldu.

Zach King benzeri hazırladığı videolarla sosyal medyada ‘Türk Zach King’ olarak anılan Sam Çakmak, Beyaz Show için özel olarak hazırladığı dijital illüzyon videolarıyla herkesin takdirini kazandı. Sam’in yaptığı videoları hayranlıkla izleyen Beyaz, Sam’e önümüzdeki sene kendisiyle birlikte Beyaz Show’da çalışmayı teklif etti.

Beyaz Show ekibine yeni transfer!

Beyaz Show ekibine yeni transfer! / Özel Klipler

Zack King hayranı Sam, kendi hazırladığı videolarla büyük beğeni topladı. Zack King'in videolarına yaptığı göndermelerle herkes tarafından çok beğenildi.   Hemen izle

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın sosyal medyaya yüklediği ve İlker Ayrık’ın programında yenen biberlerin acı olduğuna inanmaması üzerine ünlü sunucu yanında bir çanta acı biberle geldi. Biberleri deneyen Beyaz ve konukları acıdan şekilden şekile girdi.

İlker Ayrık'ın çantasındaki acı sürpriz!

İlker Ayrık'ın çantasındaki acı sürpriz! / Özel Klipler

Beyaz Show'a katılan İlker Ayrık, programdan önce hazırladığı sürpriziyle Demet Akalın'ı çok şaşırttı. Demet Akalın'ın daha önce yaptığı biber göndermesine karşılık hazırlıklı gelen İlker Ayrık'ın biberlerinin tadına tüm konuklar baktı.   Hemen izle

‘Konuklara Sorular’ bölümünde İlker Ayrık’ın eşiyle nasıl tanıştığının sorulması üzerine usta sunucu 14 yıl beklediği eşiyle olan tanışma hikayesini anlattı.

Beyaz Show’a ayrıldıkları sevgilileri ile barışmak için kanald.com.tr üzerinden ‘Neden Beyaz Show Sahnesinde Olmalısınız?’ formunu doldurarak gelen Güven Özgül ve Akif Bozkurt sahneye çıkınca duygusal anlar yaşandı. Eski sevgilisinin kendisine dönmesini istediğini söylerken gözyaşlarına hakim olamayan Akif Bozkurt herkesi duygulandırdı. Neyse ki Beyaz araya girdi ve havayı biraz olsun yumuşattı.

Ekranların en güzel spor spikerlerinden Seyhan Şaşko için Beyaz Show ekibi tarafından ünlü ismin çok kullandığı ‘kısacık bir ara’ sözü kullanılarak yapılan VTR herkesi güldürdü.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...