Skip to main content
 

Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam geceyi renklendirdiler!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; fantezi müziğin üç usta ismi Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Arif Susam ve Kolonya Cumhuriyeti'nin başrol oyuncusu Büşra Pekin konuk oldu.

Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam geceyi renklendirdiler!
Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam geceyi renklendirdiler!

Programın giriş bölümünde Ümit Besen, "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?" şarkısıyla muhteşem bir geceye merhaba demiş oldu.

Beyaz Show - 21 Nisan 2017 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Arabesk-Fantezi müziğinin büyük ustaları, sevilen sesleri Ümit Besen, Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve güzel oyuncu Büşra Pekin konuk oldu!   Tüm resimler

Başrolünde Büşra Pekin’in oynadığı "Kolonya Cumhuriyetii" filminin fragmanı bile filmin ne kadar komik olduğu hakkında ipucu verirken, izleyen herkesi güldürdü.

Fantezi müziğin üç ustası Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam program boyunca söyledikleri şarkılar ve potpurilerle geceye damgalarını vurdular.

Yeni haliyle Beyaz Show’a katılan Büşra Pekin, kısa sürede yaşanan bu değişimini de ilk kez programda anlatmış oldu.

"Kolonya Cumhuriyeti" filminin oyuncuları Ersin Korkut, Mahir İpek ve Uğur Bilgin stüdyoyu basarak sürpriz yaptılar. Kendilerinin neden programa davet edilmediğini soran komik üçlü, adeta Beyaz’dan hesap sordu.

Artık günümüzde herkesin kullandığı navigasyon programının ünlü sesi Sıla Erkan da programın konuğu oldu. Ses tonuyla ve navigasyon programı yüzünden yaşadığı hikayeleriyle herkesi güldürdü.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

21.04.2017 / Beyaz Show

21.04.2017 / Beyaz Show / Bölümler

Beyaz Show’a bu hafta; Ümit Besen, Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Büşra Pekin konuk oldu!   Hemen izle