Skip to main content
 

Beyaz Show’da yıldızlar geçidi!

Beyaz Show'un 24 Mart 2017'de yayınlanan son bölümünde, seyirciler müziğe, sohbete ve kahkahaya doydu! Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan Kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı söyledikleri şarkılarla seyircilerin kulakların pasını sildi! Beyaz Show ekibinin hazırladığı skeçler ise, herkesi gülme krizine soktu!

Beyaz Show’da yıldızlar geçidi!
Beyaz Show’da yıldızlar geçidi!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Sonsuz Aşk" filmi ile Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen, sanat hayatının 40. Yılında hazırladığı "Unutulmayan Şarkılar" albümüyle Ahmet Selçuk İlkan ve albümün muhteşem starları Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan Kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı konuk oldu…

Beyaz Show - 24 Mart 2017 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Beyaz Show’a bu hafta; Murat Yıldırım, Fahriye Evcen, Ahmet Selçuk İlkan, Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan Kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı konuk oldu.   Tüm resimler

Programın açılış bölümünde minik bir internet fenomeni Beyaz’ın konuğuydu. Babasıyla beraber söylediği Karadeniz türküsüyle internette izlenme rekorları kıran 2,5 yaşındaki Ömer Hamza sevimliliğiyle herkesin kalbini fethetti.

Sanat hayatının 40. Yılına özel hazırladığı "Unutulmayan Şarkılar" albümünde yer alan ve Ahmet Selçuk İlkan’ın yazdığı şarkılar gece boyunca herkesi eğlendirdi.

Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in başrolünde oynadığı "Sonsuz Aşk" filminin fragmanı izleyenlerin beğenisini kazandı.

Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan Kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı’nın katılımıyla Beyaz Show adeta bir yıldızlar geçidiydi.

Geçtiğimiz haftalarda Burak Özçivit’le nişanlanan Fahriye Evcen’e Beyaz’ın çeyrek altın sürprizi herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Hazırladığı skeçle Murat Yıldırım’ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan Beyaz, ekran başında ve stüdyoda bulunan herkesi güldürdü.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

24.03.2017 / Beyaz Show

24.03.2017 / Beyaz Show / Bölümler

Beyaz Show’a bu hafta; Murat Yıldırım, Fahriye Evcen, Ahmet Selçuk İlkan, Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan Kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı konuk oldu.   Hemen izle