Skip to main content
 

Beyaz Show'da kahkahaların ardı arkası kesilmedi!

Ahmet Kural – Murat Cemcir ikilisi, program boyunca yaptıkları espriler ve şakalarla stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Beyaz Show'da kahkahaların ardı arkası kesilmedi!
Beyaz Show'da kahkahaların ardı arkası kesilmedi!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı ve 19 yıldır gönüllerde taht kuran talk-show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Gülben Ergen, hem komik hem sesi güzel adam Oğuzhan Koç, fenomen dizi ‘Kardeş Payı’nın oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan konuk oldu.

Programın giriş bölümü, Cuma sabahı kaybettiğimiz büyük usta Zeki Alasya’nın anısına hazırlanan görüntüler ve konukların mesajlarıyla başladı.

Gülben Ergen ve Oğuzhan Koç, her zamanki gibi Beyaz Show’da söyledikleri şarkılarla herkesi mest etti.

Beyaz’ın ilk sürprizi stüdyoda programı izlemeye gelen bir üniversite öğrencisine oldu. Pazar günü Anneler Günü olması dolayısıyla 4 aydır annesini görmeyen Sadi Çuhadaroğlu, yapılan canlı bağlantıyla annesinin ‘Anneler Günü’nü kutlama imkanı buldu.

Ahmet Kural – Murat Cemcir ikilisi, program boyunca yaptıkları espriler ve şakalarla stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Stüdyodaki izleyicilerimizin merak ettiği ve Beyaz’ın konuklarımıza sorduğu ‘Kağıt Soruları’na verilen cevaplar, seyircileri ve konuklarımızı gülme krizine soktu!

Beyaz’ın haftaiçinde hazırladığı ve Ahmet Kural, Murat Cemcir, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile Oğuzhan Koç’a yaptıkları ‘Uyandırma Şakası’ izleyicilerden tam not aldı. Yatak odasına uyuduğu sırada giren ekip, şarkı söyleyerek  Oğuzhan'ı uyandırırken bir yandan da o anları kaydetti.

Seda Bakan, güzelliği, tavırları ve söylediği ‘Bambaşka Biri’ şarkısıyla herkesi büyüledi.

Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen’in minibüse binmesi gündeme bomba gibi düşmüş ve sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. O minibüsün şoförünü bulup stüdyoya getiren Beyaz, bu sürpriziyle Gülben Ergen’i oldukça şaşırttı.

Bir Beyaz Show efsanesi “Helyum”, uzun bir süre sonra geri döndü! Gülben Ergen, Oğuzhan Koç, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan helyum çektikten sonra yaptığı konuşmalar herkesi eğlendirdi.

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

Beyaz Show - 8 Mayıs 2015 Yayınından Kareler / Foto Galeri

“Beyaz Show”a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Gülben Ergen, hem komik hem sesi güzel adam Oğuzhan Koç, fenomen dizi ‘Kardeş Payı’nın oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan konuk oldu.   Tüm resimler