Skip to main content
 

Beyaz Show'da kahkahalar eksik olmadı!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Kardeşim Benim 2" filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz konuk oldu.

Beyaz Show'da kahkahalar eksik olmadı!
Beyaz Show'da kahkahalar eksik olmadı!

Beyazıt Öztürk'ün sezon sonunda emekli olacağı ve Beyaz Show'u bırakacağı günün en çok konuşulan haberi olmuştu. Beyaz, bu iddialara canlı yayında yine kendi tarzıyla cevap verdi.

Murat Boz’un giriş bölümünde söylediği ‘Janti’ şarkısıyla programa hızlı bir giriş yapılmış oldu.

 

Beyaz, Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı ‘Kara Sevda’ dizisinin Emmy ödülü almasına rağmen Amerika’ya ödülü almaya gidememesini kafaya takınca olanlar oldu. Burak Özçivit’i özel bir teknikle Emmy Ödül Töreni’ne montajlayan Beyaz, stüdyoda kahkaha tufanına neden oldu.

Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Pınar Deniz’in herkesten fırça yediği sahneler izleyenleri gülme krizine soktu.

Leyla Feray hem güzelliği hem de zarifliğiyle izleyen herkesin beğenisini kazandı.

Bir kafede kulak misafiri olduğu konuşmayı tweet olarak yayınlayarak bir ihaneti gün yüzüne çıkaran Ömer Demir’in yaşadıkları, stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi güldürdü.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma 23:45’te Kanal D'de olmaya devam edecek...

Beyaz Show - 24 Kasım 2017 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Kardeşim Benim 2" filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz konuk oldu.   Tüm resimler

Benzer İçerikler