Skip to main content
 

Beyaz Show’da kahkaha dolu gece!

Beyaz Show'un 7 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümünde, Bülent Serttaş ve Pamela Spence, ünlü oyuncu ve sunucu Emre Karayel, genç ve başarılı oyuncular Alina Boz ile Burak Tozkoparan konuk oldu.

Beyaz Show’da kahkaha dolu gece!
Beyaz Show’da kahkaha dolu gece!

Ünlü konuklarıyla birlikte izleyiciye benzersiz bir gece yaşatan Beyazıt Öztürk esprili sohbeti ile hem stüdyodaki konukları hem de ekran başındaki izleyiciyi yine gülmekten kırıp geçirdi.

Beyaz Show - 7 Nisan 2017 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; sevilen sanatçılar Bülent Serttaş ve Pamela Spence, ünlü oyuncu ve sunucu Emre Karayel, genç ve başarılı oyuncular Alina Boz ile Burak Tozkoparan konuk oldu. Ayrıca, programın açılış bölümünde bu sene ilki gerçekleştirilen “Sinema Güzeli Yarışması”nın kazananları Orhan Öztürk ve Dilara Gülsün Meydancı konuk oldu. Sürpriz konuk ise, Ümit Besen oldu!   Tüm resimler

Programın açılış bölümünde bu sene ilki gerçekleştirilen “Sinema Güzeli Yarışması” kazananları Orhan Öztürk ve Dilara Gülsün Meydancı konuk oldu.

Bülent Serttaş’ın kendisine eşlik eden 4 erkek dansçıyla birlikte şarkı bitiminden sonra yaptığı dans herkesi kahkaha krizine soktu.

 

Gecenin en büyük sürprizi ise Pamela Spence’in “Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?” şarkısını söylediği sırada gerçekleşti. Şarkı başladıktan kısa bir süre sonra stüdyoya giren Ümit Besen, herkesi adeta şok etti.

 

Genç oyuncular Alina Boz güzelliği ile Burak Tozkoparan ise yakışıklılığıyla herkesin takdirini kazandı.

Beyaz bir başka sürprizini ise Bülent Serttaş’a yaptı. “Bodrum Akşamları” şarkısının öğrenci versiyonunu çeken Beyaz, yayınladığı kliple herkesi güldürdü.

Emre Karayel’in sunduğu yarışma programının küçük bir versiyonunu Beyaz Show sahnesinde oynanması ise, izleyen herkese keyifli anlar yaşattı.

Okul başkanlığı seçiminde vaat ettiği topları biriktirdiği harçlıklarıyla alamadığı için Belediye Başkanı’ndan yardım isteyen ve bu isteği yerine gelen 9 yaşındaki Işın Öztürk, sempatikliği ile herkesin gönlünü fethetti.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek... 

07.04.2017 / Beyaz Show

07.04.2017 / Beyaz Show / Bölümler

Beyaz Show’a bu hafta; Bülent Serttaş, Pamela Spence, Emre Karayel, Alina Boz ve Burak Tozkoparan konuk oldu.   Hemen izle