Skip to main content
 

Beyaz Show'da eğlence yine doruktaydı!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türkiye’de magazinin nabzını tutan güzel kadın Seren Serengil, en romantik şarkıların mimarı Rafet El Roman, köşe yazarı ve sunucu Cengiz Semercioğlu, oyunculuk, sunuculuk derken şimdi de yaptıklarıyla Youtube’un altını üstüne getiren Ümit Erdim, boks denince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden sunucu ve yapımcı Bilgehan Demir ve ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk” programının muhteşem cocukları konuk oldular. Sinema, televizyon, müzik ve spor dünyasından önemli isimlerini her Cuma gecesi Kanal D’de ağırlamaya devam eden Beyazıt Öztürk'ün bu hafta da muhteşem konukları vardı.

Beyaz Show'da eğlence yine doruktaydı!
Beyaz Show'da eğlence yine doruktaydı!

Programın giriş bölümünde spor yorumcusu ve yapımcısı Bilgehan Demir’in canlı canlı maç sunumu damga vurdu. İnternetin komik ve popüler videolarını Bilgehan Demir sunmaya başlayınca stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Romantik ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla herkesin hayatına bir şekilde dokunmayı başaran Rafet El Roman, programın başlangıç bölümünde seslendirdiği son şarkısı ‘Sen Olmazsan’ performansıyla herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

“Bizim Köyün Şarkısı” filminin ve aynı zamanda ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk” programının oyuncuları Beyaz’ın konuğu oldu. Tam 10 çocuk sahneye geldikten sonra söyledikleri ve hareketleriyle herkesin sempatisini kazandılar.

“Duymayan Kalmasın” programında güncel olayların ve magazinin nabzını tutan Seren Serengil özel hayatı hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlattı, adeta yer yerinden oynadı!

Seren Serengil’in Yaşar İpek’le yaptığı büyük ses getiren “Sevgililik Anlaşması” Beyaz Show’a damga vurdu. Maddeler okunurken herkes hem çok şaşırdı hem de çok eğlendi.

Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı ve “Duymayan Kalmasın” programı sunucusu Cengiz Semercioğlu, magazin gündeminin önemli olaylarını canlı yayında değerlendirdi.

Bir Beyaz Show klasiği haline gelen ve konuklar hakkında bilinmeyenler ilk kez Beyaz için yapıldı. Cengiz Semercioğlu’nun Beyaz’ın ekibinden aldığı bilgileri okumasıyla birlikte herkes şaşkına döndü.

Renkli kişiliği, oyunculuğu ve şimdi de ‘Stolk’ youtube kanalındaki sunuculuğu ile dikkatleri çeken Ümit Erdim, anlattıklarıyla stüdyoda kahkaha fırtınası estirdi.

Rafet El Roman’ın kızı Su ile yaptığı düet dinleyen herkesin kulağının pasını sildi.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

30.03.2018 / Beyaz Show

30.03.2018 / Beyaz Show / Bölümler

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.   Hemen izle