Skip to main content
 

Beyaz Show'a İrem Derici konuk oldu

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta neler oldu?

Beyaz Show'a İrem Derici konuk oldu
Beyaz Show'a İrem Derici konuk oldu

Türk popunun yükselen yıldızlarından İrem Derici , ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Türk popunun efsane çifti Eda - Metin Özülkü, söz yazarı ve müzisyen kimliğiyle tanınan Mithat Can Özer, Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Milli Sporcu Şahika Ercümen, “Elin Oğlu” programının komik Koreli’si Chaby Han ve kıvırcık İspanyol’u Manuel Reina konuk oldu.

Beyaz Show - 29 Mayıs 2015 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Türk popunun yükselen yıldızlarından İrem Derici ,ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Türk popunun efsane çifti Eda Özülkü, Metin Özülkü, Mithat Can Özer ve Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Milli Sporcu Şahika Ercümen konuk oldu.   Tüm resimler

Pop müziğinin son dönemdeki en güçlü isimlerinden İrem Derici, programın giriş bölümünde söylediği “Zorun Ne Sevgilim” şarkısıyla stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi coşturdu.

İrem Derici’nin dişlerini yapılırken çekilen fotoğraflarını ele geçiren Beyaz, fotoğrafları yayınlayınca stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Beyaz Show'da İrem Derici şoku!

Beyaz Show'da İrem Derici şoku! / Özel Klipler

Beyaz, son dönemlerin sevilen sesi İrem Derici için özel bir skeç hazırladı, stüdyodakiler ve ekran başındakiler kahkahaya boğuldu.   Hemen izle

Türk Pop Müziği’nin efsane çifti Eda ve Metin Özülkü, yeni çıkacak albümden söyledikleri şarkılarla herkesi adeta mest ettiler. Metin Özülkü’nün şu ana kadar 750 bestesi olduğunu öğrenen Beyaz, şaşkınlığını gizleyemedi.

Son rekorunu tüpsüz ve paletsiz olarak 91 metre derine inerek kıran Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Milli Sporcu Şahika Ercümen herkesin takdirini kazandı.

Mithat Can Özer’in programa katılmasıyla tabi ki annesi Sezen Aksu konuşulmadan olmazdı. Programın ilerleyen dakikalarında Sezen Aksu ve Beyaz Show’u birlikte izledikleri Sertab Erener programa telefonla bağlanarak büyük bir sürpriz yaptılar.

Son yıllardaki dizilerin popüler ismi Tuvana Türkay, hem pozitif enerjisi hem de güzelliğiyle herkesi büyüledi.

Programın son bölümüne katılan “Elin Oğlu” programının iki yabancısı Chaby Han ve Manuel Reina, düzgün kullandıkları Türkçe’leriyle Beyaz’ı oldukça şaşırttı. Özellikle Chaby’nin oldukça düzgün konuşması herkesin dikkatini çekerken, Manuel’in esprileri geceye renk kattı.

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show önümüzdeki hafta sezon finaliyle ekranlara gelecek.

29.05.2015 / Beyaz Show

29.05.2015 / Beyaz Show / Bölümler

İrem Derici, Mithat Can Özer, Tuvana Türkay, Eda Özülkü, Metin Özülkü ve ve Şahika Ercümen Bu Hafta "Beyaz Show"da!   Hemen izle